Vertaalbureau Rotterdam

B& Vertalingen is als vertaalbureau in Rotterdam uw ideale partner bij een vertaling. Uitstekende tarieven maar ook uitstekende kwaliteit en service. Wij zijn ontzettend blij dat dit zich al lang uit in een hoge klanttevredenheid.

Bekijk onze referenties

Over ons vertaalbureau

Communicatie is nu grootser dan het ooit is geweest. Culturen staan direct met elkaar verbinding en bedrijven breiden graag uit naar het buitenland. De cijfers laten dat ook zien. De vertaalindustrie groeit jaarlijks wereldwijd bijna 13% en in sommige landen ligt dat percentage zelfs driemaal zo hoog. Er is dus achter de schermen veel werk te verrichten.

B& Vertalingen is in 2014 opgericht en sindsdien is er flink uitgebreid. Kwaliteit staat voorop. Wij positioneren ons in het midden. De kleine freelance vertaler ontbreekt het vaak aan capaciteit en slagkracht voor grotere projecten. De doorsnee vertaalbureaus ontbreekt het vaak aan voldoende binding met het grote, wereldwijde vertalersbestand. De drang naar winst neemt het over. Met een specialistisch taalaanbod kunnen wij echt uitblinken in een select aantal diensten. En met zorgvuldig gekozen vertalers, integratiepartners en slimme investeringen zijn wij uw professionele, vakkundige keuze voor grote en kleine projecten.

Waar andere vertaalbureaus vaak gebruik maken van een bestand van ‘duizenden vertalers’, doen wij het anders. B& Vertalingen is een echt vertaalbureau, geen veredelde tussenpartij. Onze kennis is sterk gebundeld en dus vullen we elkaar aan. Onze vertaalcollega’s zijn onderdeel van een hecht team. Dit alles, samen met slimme investeringen in CAT-tools, projectomgevingen en sterke partners, maakt ons vertaalbureau een winnaar voor elk groot of klein project.

En dat is hoe we u écht goede service bieden. Makkelijk contact, een nadruk op kwaliteit en transparant over de prijs. Uw vertaling krijgt de prachtige kwaliteit die het verdient. Of u nu als bedrijf nieuwe klanten in het buitenland wilt winnen of als particulier een identiteitsdocument moet vertalen. Wij helpen u verder.

Waarom B& Vertalingen?

Goede samenwerking

Wij zijn sterk in projectmanagement. Voor grotere lokalisatieprojecten werken wij samen met professionele partners voor een volledige integratie.

Beëdigde vertalers

Onze vertalers zijn beëdigd door de rechtbank en voldoen dus aan de hoogste kwaliteitseisen. Zo weet u zeker dat uw vertaling in goede handen is.

Het beste gereedschap

Voor talloze vakgebieden beschikt ons vertaalbureau Engels over uitgebreide termenlijsten, vertaalgeheugens en andere best-practice vertaalprocessen.

Top