Vertaalbureau Frans

Ons vertaalbureau Frans staat u bij met het melodische ritme van de Franse taal. Of het nu om een website of een beëdigde vertaling met apostille gaat. U kunt rekenen op ons vakmanschap.

Vraag een offerte aan

Eerlijk vakmanschap

Ons vertaalbureau Frans heeft beëdigde vertalers die hun vak verstaan. Zoekt u goede professionals die een vertaling van het Nederlands naar het Frans kunnen verzorgen? Dan staan wij voor u klaar. Onze vertalers hebben op tal van gebieden specialistische kennis. Of het nu gaat om ICT, websiteteksten of beëdigde vertalingen naar het Frans die een verklaring en stempel nodig hebben.

 

Kies voor expertise

Als vertaalbureau Frans bieden wij u snel en persoonlijk contact, gebruiken wij eerlijke tarieven en bedienen wij zowel de zakelijke als particuliere markt. Onze vertalers Frans staan ingeschreven in het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv) en zijn beëdigd door de arrondissementsrechtbank. Of u nu als onderneming nieuwe klanten in Frankrijk of  Wallonië wilt winnen of als particulier een akte of diploma moet overhandigen in het Frans – wij zijn uw expert.

Naar:

Uw prijsindicatie

Levertijd: ca 2 werkdagen
Prijs per woord: € 0.16
Totaalprijs: € 50,00

Prijzen zijn exclusief BTW. De berekening is indicatief.

Bedankt voor het verzenden van een offerte aanvraag. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

U kunt eventueel ook nog een extra offerte aanvragen.

Waar letten wij op bij een vertaling naar het Frans?

Een tekst letterlijk vertalen is nooit de oplossing. Context, co-tekst en woordbetekenis zijn de drie sleutelelementen voor een goede vertaling. Kennis van de Franse cultuur komt daarbij ook om de hoek kijken. De Franse taal is trots, en leunt bijvoorbeeld minder op anglicismen dan het Nederlands. Een fatsoenlijk vertaalbureau Frans heeft vertalers met deze interculturele kennis. Zo blijft uw boodschap intact en krijgt u een vertaling op hoog niveau.

Het Frans heeft meer dan 70 miljoen moedertaalsprekers. Veel van deze Franse taalgebieden sluiten cultureel goed aan bij Nederland. Een mooie gelegenheid dus om deze markten als ondernemer te verkennen. Ook als particulier zijn er genoeg redenen om te investeren in een professionele vertaling bij ons vertaalbureau Frans. Misschien moet u een geboorteakte laten zien, of een diploma als u van plan bent te studeren aan een Franse universiteit. Onze vertalers Frans zijn beëdigd en kunnen dit voor u doen. Zo heeft u de zekerheid dat de Franse vertalingen van uw officiële documenten geaccepteerd worden en de juiste professionele uitstraling hebben. Dat geldt natuurlijk voor iedere vertaling – de eerste indruk telt het meest!

Een Franse vertaling laat u dus over aan experts, waarbij wij u ook altijd van intercultureel advies kunnen voorzien. Een offerte kunt u hier aanvragen waarna wij zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Wat wij u bieden als Vertaalbureau Frans

Goede samenwerking

Wij zijn sterk in projectmanagement en werken met integratiepartners. Voor grotere lokalisatieprojecten naar het Frans bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Beëdigde vertalers

Onze vertalers Frans zijn beëdigd door de rechtbank en voldoen dus aan de hoogste kwaliteitseisen. Zo heeft u het vertrouwen dat uw Franse vertaling in goede handen is.

Het beste gereedschap

Voor talloze vakgebieden beschikken we over uitgebreide termenlijsten, vertaalgeheugens en andere tools die de kwaliteit van uw teksten garanderen.

Onze klanten rekenen op ons

En niet zonder reden. Bedrijven, instellingen en particulieren kloppen graag bij ons aan. Wij mikken op langdurige relaties omdat u daar profijt van heeft. Hoe beter wij uw teksten leren kennen, des te beter wij uw stijl aanvoelen en dat naadloos om kunnen zetten naar een andere taal.

Top