Technische vertaling

Als expert binnen uw industrie heeft u een reputatie hoog te houden. Technisch vakjargon bij een vertaling moet dus altijd kloppen. Ons vertaalbureau Duits en Engels is hierin uw betrouwbare partner.

Neem contact op

Hoe verzorgen wij een technische vertaling?

Technische teksten zijn enorm uiteenlopend. Van HiFi handleidingen en interne technische nieuwsbrieven tot een omschrijving van productieprocessen in een gieterij. Toch hebben ze één ding gemeen. Ze staan bol van vakjargon. Onze vertalers zijn in staat om het taalgebruik consistent te houden en de termen te gebruiken die de norm zijn binnen uw industrie.

Daarnaast ligt de nadruk altijd op de duidelijkheid van de tekst. Zeker bij handleidingen moeten instructies zo helder mogelijk overkomen. Als de vertaler twijfels heeft over een bepaalde term of stuk tekst, dan wordt er met u overlegd. Vaak heeft de klant genoeg kennis om opheldering te bieden waar dat nodig is. Zo komen we er samen altijd uit.

 

technische vertaling

Uw technische teksten voor het juiste publiek leesbaar

Naast het vertalen van technische teksten leveren wij ook andere relevante diensten. Zoekt u een andere vertaling? Ons aanbod is divers en u kunt altijd rekenen op eerlijk vakmanschap.

Uw technische vertaling kan rekenen op

Ervaren vertalers

Onze vertalers zijn echte experts en beheersen inmiddels de kneepjes van het vak. Deze jarenlange ervaring resulteert in efficiënte, best-practice vertaalprocessen waar u als klant van profiteert.

Termenlijsten

Voor talloze vakgebieden beschikt ons vertaalbureau over zelf-aangelegde termenlijsten die de onderzoekstijd verkorten en de kwaliteit van uw teksten garanderen door uw voorkeuren softwarematig op te nemen.

Vertaalgeheugens

Onze vertaalgeheugens onthouden welke zinnen al eens zijn vertaald en vullen deze automatisch in. Zo gaat de consistentie omhoog en houden we vertalingen betaalbaar. Want voor herhalingen betaalt u natuurlijk niet.

Bereken uw voordeel

Naar:

Uw prijsindicatie

Levertijd: ca 2 werkdagen
Prijs per woord: € 0.16
Totaalprijs: € 50,00

Prijzen zijn exclusief BTW. De berekening is indicatief.

Bedankt voor het verzenden van een offerte aanvraag. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

U kunt eventueel ook nog een extra offerte aanvragen.

Wij helpen u graag

Heeft u een vraag? U kunt ons bereiken op info@b-envertalingen.nl

Ontwerp: Sterk | Realisatie: Websiteaanbieder

Copyright 2021

Top