Ondernemingsplan vertalen

In een ondernemingsplan beschrijft u een concept en stippelt u het toekomstplan uit van uw onderneming. Vaak is het hebben van een uitstekend ondernemingsplan voor u een vereiste om financiering te krijgen. Ons vertaalbureau voert een exacte, professionele vertaling uit van uw ondernemingsplan en verhoogt uw kansen door een uitstekende kennis van marketing, finance en executive summaries.

Neem contact op

Hoe vertalen wij een ondernemingsplan?

Een ondernemingsplan of businessplan vertalen is een belangrijke stap. De eerste indruk is cruciaal, omdat het ondernemingsplan wellicht een belangrijke rol speelt bij de financiering van uw toekomstige onderneming. Wellicht heeft u een volledige vertaling nodig van uw ondernemingsplan om in het buitenland financiering op te halen. Of het volstaat om enkel uw executive summary te laten vertalen. Onze vertalers begrijpen het belang van een ondernemingsplan en beschikken over kennis en ervaring in het vertalen van ondernemingsplannen en businessplannen.

Bij de vertaling van een ondernemingsplan is het niet mogelijk om een letterlijke vertaling door te voeren, aangezien het moet aansluiten bij de cultuur van de doelgroep. Tevens wordt er in een ondernemingsplan veelvuldig gebruik gemaakt van vaktermen. Wij beschikken over vertalers met een achtergrond in marketing en finance. Deze vertalers zijn binnen ons team verantwoordelijk voor o.a. commerciële vertalingen, financiële vertalingen en marketing vertalingen en beschikken over kennis van alle marketingprincipes en modellen.

Wij houden rekening met de branche waarvoor het ondernemingsplan zal moeten worden vertaald. Ons team bestaat uit vakkundige vertalers, waarvan iedereen een branchespecialisatie heeft. Op deze wijze waarborgen wij de kwaliteit en zorgen wij tevens voor een correcte inhoudelijke vertaling van het concept dat in het plan verwerkt is. Tevens beschikken wij over juridische vertalers die bekend zijn met het vertalen van het juridische vakjargon. Het is mogelijk om ondernemingsplannen te vertalen van het Nederlands naar bijvoorbeeld het Duits, Frans en Engels. De specialisten van ons vertaalbureau weten welke schrijfstijl er wordt toegepast in de talen waarin wij ondernemingsplannen vertalen. Tevens zijn wij bekend met de verschillende vormen van ondernemingsplannen en businessplannen per land en hoe deze veelal zijn opgemaakt.

Ondernemingsplan vertalen met ons vertaalbureau

Naast het vertalen van ondernemingsplannen en businessplannen leveren wij ook andere relevante diensten. Zoekt u een andere vertaling? Ons aanbod is divers en u kunt altijd rekenen op eerlijk vakmanschap.

Zo vertalen wij uw ondernemingsplan

Goede samenwerking

Wij zijn sterk in projectmanagement en werken met integratiepartners. Voor grotere lokalisatieprojecten naar een andere taal bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Beëdigde vertalers

Onze vertalers zijn beëdigd door de rechtbank en voldoen dus aan de hoogste kwaliteitseisen. Zo weet u zeker dat uw vertaling in goede handen is.

Het beste gereedschap

Voor talloze vakgebieden beschikt ons vertaalbureau over uitgebreide termenlijsten, vertaalgeheugens en andere best-practice vertaalprocessen.

Bereken uw voordeel

Naar:

Uw prijsindicatie

Levertijd: ca 2 werkdagen
Prijs per woord: € 0.16
Totaalprijs: € 50,00

Prijzen zijn exclusief BTW. De berekening is indicatief.

Bedankt voor het verzenden van een offerte aanvraag. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

U kunt eventueel ook nog een extra offerte aanvragen.

Wij helpen u graag

Heeft u een vraag? U kunt ons bereiken op info@b-envertalingen.nl

Ontwerp: Sterk | Realisatie: Websiteaanbieder

Copyright 2021

Top