Sollicitatiebrief vertalen

Die ene, goede sollicitatiebrief is wellicht uw startschot voor een fantastische carrière. Een goede eerste indruk maken is namelijk de sleutel tot uw nieuwe werkplek. Ons vertaalbureau laat de vertaling van uw sollicitatiebrief net zo sterk overkomen als het origineel. Vergroot uw kansen.

Neem contact op

Wanneer laat ik mijn sollicitatiebrief vertalen?

Ons vertaalbureau heeft al tig sollicitatiebrieven, motivaties en cv’s vertaald. Het mooiste blijft wanneer wij achteraf te horen krijgen dat de persoon is aangenomen!

Als u van plan bent om in het buitenland te gaan werken of te solliciteren voor een buitenlandse stage is een anderstalige sollicitatiebrief / motivatiebrief noodzakelijk. Echter kleven er aan buitenlandse sollicitatiebrieven andere taalregels dan aan de Nederlandstalige sollicitatiebrieven. In ieder land heerst een andere cultuur en schrijfstijl. Kleine fouten in een sollicitatiebrief kunnen grote en negatieve gevolgen hebben uw sollicitatie. Wij zorgen ervoor dat uw motivatiebrief wordt vertaald naar de gewenste taal en wordt herschreven in een gebruikelijke stijl. Ook kennen wij de gebruikelijke dos and dont’s en geven wij graag vrijblijvend advies. Hierbij vinden wij het belangrijkst dat uw boodschap intact blijft of zelfs sterker wordt. Wij blijven zo dicht mogelijk bij uw schrijfstijl, zodat de persoonlijkheid, die naar voren moet komen in een sollicitatiebrief, niet verdwijnt of wordt aangepast.

Kies voor expertise

Het doel van uw sollicitatiebrief is leidend bij de vertaling. Bij een toelatingsbrief gericht aan een buitenlandse universiteit gaan wij ervoor zorgen dat u toegelaten wordt. Dit geeft de vertaler van uw sollicitatiebrief een aantal vrijheden zonder de kern van de boodschap los te laten. En dus juist om deze boodschap te versterken. Onze medewerkers, die gespecialiseerd zijn in het vertalen van sollicitatiebrieven, zijn bekend met de veelgemaakte fouten die worden gemaakt tijdens het schrijven van een sollicitatiebrief in een andere taal. De richtlijnen en schrijfstijl zijn in Duitsland weer anders dan in Nederland.

Laat uw sollicitatiebrief vertalen door experts

Naast het vertalen van sollicitatiebrieven en cv’s leveren wij ook andere relevante diensten. Zoekt u een andere vertaling? Ons aanbod is divers en u kunt altijd rekenen op eerlijk vakmanschap.

Zo vertalen wij uw sollicitatiebrief

Goede samenwerking

Wij zijn sterk in projectmanagement en werken met integratiepartners. Voor grotere lokalisatieprojecten naar het Engels bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Beëdigde vertalers

Onze vertalers zijn beëdigd door de rechtbank en voldoen dus aan de hoogste kwaliteitseisen. Zo weet u zeker dat uw sollicitatiebrief in goede handen is.

Het beste gereedschap

Voor talloze vakgebieden beschikt ons vertaalbureau over uitgebreide termenlijsten, vertaalgeheugens en andere best-practice vertaalprocessen.

Bereken uw voordeel

Naar:

Uw prijsindicatie

Levertijd: ca 2 werkdagen
Prijs per woord: € 0.16
Totaalprijs: € 50,00

Prijzen zijn exclusief BTW. De berekening is indicatief.

Bedankt voor het verzenden van een offerte aanvraag. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

U kunt eventueel ook nog een extra offerte aanvragen.

Wij helpen u graag

Heeft u een vraag? U kunt ons bereiken op info@b-envertalingen.nl

Ontwerp: Sterk | Realisatie: Websiteaanbieder

Copyright 2021

Top