Website laten vertalen

Een website laten vertalen is belangrijk als u nieuwe klanten zoekt in het buitenland. Een goede vertaling van uw website is immers uw visitekaartje. Het zijn de woorden die overtuigen en iemand aanzetten tot actie of emotie.

Laat uw website dus vertalen door echte experts.


Neem contact op

Het belang van een vertaalde website

Het laten vertalen van een website heeft veel voordelen. Een goede meertalige website krijgt niet alleen meer bezoekers, ook gaat de conversie omhoog. Klanten die content in hun moedertaal lezen gaan sneller over tot aankoop van een dienst of product. Uw boodschap komt dus beter binnen, en u krijgt van uw bezoekers meer vertrouwen en waardering.

Ook op technisch vlak is het laten vertalen van een website een slim idee. Het kan namelijk uw SEO score verhogen, mits u de vertaling van uw website fatsoenlijk aanpakt. De extra bezoekers naar één vertaling geven uw hele website een boost. Zoekmachines zien alle vertalingen als deel van de volledige website. Wel is het van belang dat zoekmachines weten waar de vertalingen zich bevinden. Het is dus aan te raden om (sub)domeinen te gebruiken per taal, zoals www.voorbeeld.nl/de of www.voorbeeld.de. Vermijd verschillende talen op één pagina.

Ons vertaalbureau helpt u graag. Met sterke interculturele kennis vertalen wij uw website. Zo krijgt u meer engagement van uw bezoekers die eindelijk content in hun moedertaal kunnen lezen. En die hogere engagement is goed voor uw hele website.

Hoe laat u een website vertalen?

Een website laten vertalen kan ingewikkeld zijn. De methode hangt af van de omvang van de opdracht. Voor kleinere websites kunt u vaak zelf de websiteteksten aanleveren. Of wij verzamelen deze voor u. Bij grotere websites gebruiken we software om het woordaantal en de hoeveelheid herhaalde tekst te berekenen. Ook bij webshop vertalingen kunnen zo interessante kortingen worden toegepast. De oplevering vindt plaats in overleg, meestal sturen wij u de vertaalde HTML bestanden of wij bundelen de vertalingen in een .doc of .xls.

U kunt bij de vertaling ook aangeven dat u liever heeft dat de vertaler direct in uw CMS aan de slag gaat. Bijvoorbeeld als u een website met een speciale vertaalplugin heeft zoals WPML. Onze experts hebben ervaring met het vertalen van o.a. WordPress, Wix, Joomla en SiteCMS. Wel bent u er bij het laten vertalen van uw website verantwoordelijk voor dat de vertaler toegang houdt tot uw contentsysteem.

Misschien weet u zelf niet helemaal hoe uw website in elkaar steekt. Ook dan helpen wij. De volledige integratie kunnen wij desgewenst op ons nemen in samenwerking met onze partners. Bij het vertalen van uw website wordt altijd een vertaler ingezet met SEO-ervaring. U wilt immers dat uw website vindbaar is. De vertaler volgt dan nauwkeurig uw bestaande SEO-strategie of wij voorzien u van passend SEO-advies.

Naast het vertalen van websites leveren wij ook andere relevante diensten. Zoekt u een andere vertaling? Ons aanbod is divers en u kunt altijd rekenen op eerlijk vakmanschap.

Zakelijke vertaling
Beëdigde vertaling

Zo vertalen wij uw website

Goede samenwerking

Wij zijn sterk in projectmanagement en werken met integratiepartners. Voor een grote website vertaling bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Beëdigde vertalers

Onze vertalers zijn beëdigd door de rechtbank en voldoen dus aan de hoogste kwaliteitseisen. Zo weet u zeker dat uw vertaling in goede handen is.

Het beste gereedschap

Om uw website te vertalen beschikt ons vertaalbureau over uitgebreide termenlijsten, vertaalgeheugens en andere best-practice vertaalprocessen.

Bereken uw voordeel

Naar:

Uw prijsindicatie

Levertijd: ca 2 werkdagen
Prijs per woord: € 0.16
Totaalprijs: € 50,00

Prijzen zijn exclusief BTW. De berekening is indicatief.

Bedankt voor het verzenden van een offerte aanvraag. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

U kunt eventueel ook nog een extra offerte aanvragen.

Wij helpen u graag

Heeft u een vraag? U kunt ons bereiken op info@b-envertalingen.nl

Ontwerp: Sterk | Realisatie: Websiteaanbieder

Copyright 2021

Top