Website laten vertalen

Een website vertalen is erg belangrijk als u nieuwe klanten zoekt in het buitenland. Een goede vertaling van uw website is immers uw visitekaartje. Het zijn de woorden die overtuigen en iemand aanzetten tot actie of emotie.

Laat uw website dus vertalen door onze ervaren vertalers.


Neem contact op

Hoe laat u een website vertalen?

Een website laten vertalen is vaak een grote klus en de methode hangt af van de omvang van de opdracht. Voor het laten vertalen van kleinere websites kunt u vaak zelf al de websiteteksten aanleveren. Bij opdrachten met veel tekst en andere elementen exporteren wij de website en controleren wij het woordaantal en eventuele herhalingen in ons CAT-systeem. Onze ervaring leert dat er voor grotere website vertalingen en ook webshop vertalingen interessante kortingen kunnen worden toegepast. De oplevering vindt plaats in overleg, meestal sturen wij u de vertaalde HTML bestanden of bundelen we desgewenst de vertalingen in een .doc of .xls.

U kunt bij de vertaling ook aangeven dat u liever heeft dat de vertaler direct in uw CMS aan de slag gaat, bijvoorbeeld als u een website met speciale vertaalplugin heeft, zoals WPML. Onze vertalers hebben ervaring met o.a. WordPress, Wix, Joomla en SiteCMS. Wel bent u er dan verantwoordelijk voor dat de website vertaling op een overzichtelijke manier kan plaatsvinden. U kunt bijvoorbeeld overwegen een import/export functie te laten ontwikkelen door onze partners.

Indien van toepassing wordt er altijd een vertaler ingezet met SEO-ervaring. U wilt immers dat uw website vindbaar is. De vertaler volgt dan nauwkeurig uw bestaande SEO-strategie of desgewenst voorzien wij u van passend SEO-advies in samenwerking met één van onze partners.

Uw website als internationaal visitekaartje

Naast het vertalen van websites leveren wij ook andere relevante diensten. Zoekt u een andere vertaling? Ons aanbod is divers en u kunt altijd rekenen op eerlijk vakmanschap.

Zo vertalen wij uw website

Ervaren vertalers

Onze vertalers zijn echte experts en beheersen alle kneepjes van het vak. Deze jarenlange ervaring resulteert in efficiënte, best-practice vertaalprocessen waar u als klant van profiteert.

Termenlijsten

Om uw website te vertalen legt ons vertaalbureau termenlijsten aan die uw SEO rankings kunnen verhogen door altijd de juiste zoekwoorden te gebruiken. Zo bereikt u nog meer klanten.

Vertaalgeheugens

Onze vertaalgeheugens onthouden welke teksten al eens vertaald zijn en vullen deze automatisch in. Zo gaat de consistentie omhoog en houden we website-vertalingen betaalbaar.

Bereken uw voordeel

Naar:

Uw prijsindicatie

Levertijd: ca 2 werkdagen
Prijs per woord: € 0.16
Totaalprijs: € 50,00

Prijzen zijn exclusief BTW. De berekening is indicatief.

Bedankt voor het verzenden van een offerte aanvraag. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

U kunt eventueel ook nog een extra offerte aanvragen.

Wij helpen u graag

Heeft u een vraag? U kunt ons bereiken op info@b-envertalingen.nl

Ontwerp: Sterk | Realisatie: Websiteaanbieder

Copyright 2021

Top