Commerciële vertaling

Een commerciële vertaling is een waardevolle investering als uw bedrijf zich oriënteert op het buitenland. Cultuurverschillen zijn doorslaggevend bij de impact van uw boodschap. Vertrouw dus op de expertise van ons vertaalbureau.

Neem contact op

Hoe verzorgen wij een commerciële vertaling?

Onze commerciële vertalers zijn niet alleen expert in het vertalen van commerciële teksten naar een vreemde taal, maar beschikken tevens over marketingkennis. Een groot aantal vertalers in ons team hebben een achtergrond in marketing en communicatie. Door deze achtergrond kunnen onze vertalers de teksten inhoudelijk vertalen en zijn wij bekend met de theorieën en principes uit het vakgebied. Hierdoor kunnen wij u verzekeren van het beste advies dat aansluit bij het doel van de vertaalde tekst.

Tegenwoordig zijn commerciële vertalingen overal te vinden. Het medium kan dus erg verschillen. Wij bekijken per opdracht of het mogelijk is om de bestaande lay-out te behouden. Offline marketingmiddelen, zoals posters en banners, kunnen wij printklaar opleveren. Wij vertalen tevens commerciële teksten die online worden toegepast, zoals website teksten en advertentieteksten. Wanneer er een website tekst moet worden vertaald, is een SEO-vertaling in veel gevallen gebruikelijker.

Wanneer onze commerciële vertalers een vertaling uitvoeren, wordt er nooit direct letterlijk vertaald. Er wordt eerst gekeken voor welk land de tekst bestemd is. In elk land gelden er namelijk andere schrijfstijlen en opvattingen. Er zijn tal van voorbeelden van reclame-uitingen die fout zijn gelopen bij een vertaling. Hierdoor kan het zijn dat de boodschap anders geformuleerd moet worden zodat het past bij de cultuur van het land. U kunt bij ons commerciële teksten laten vertalen naar bijvoorbeeld het Engels, Frans en Duits.

Commercieel vertalen is een vak

Naast het vertalen van commerciële projecten en teksten leveren wij ook andere relevante diensten. Zoekt u een andere vertaling? Ons aanbod is divers en u kunt altijd rekenen op eerlijk vakmanschap.

Uw commerciële vertaling kan rekenen op

Goede samenwerking

Wij zijn sterk in projectmanagement en werken met integratiepartners. Voor grotere lokalisatieprojecten naar andere talen bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Beëdigde vertalers

Onze commerciële vertalers zijn beëdigd door de rechtbank en voldoen dus aan de hoogste kwaliteitseisen. Zo weet u zeker dat uw vertaling in goede handen is.

Het beste gereedschap

Voor een commerciële vertaling beschikt ons vertaalbureau over uitgebreide termenlijsten, vertaalgeheugens en andere best-practice vertaalprocessen.

Bereken uw voordeel

Naar:

Uw prijsindicatie

Levertijd: ca 2 werkdagen
Prijs per woord: € 0.16
Totaalprijs: € 50,00

Prijzen zijn exclusief BTW. De berekening is indicatief.

Bedankt voor het verzenden van een offerte aanvraag. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

U kunt eventueel ook nog een extra offerte aanvragen.

Wij helpen u graag

Heeft u een vraag? U kunt ons bereiken op info@b-envertalingen.nl

Ontwerp: Sterk | Realisatie: Websiteaanbieder

Copyright 2021

Top