Cv vertalen

Wilt u uw cv vertalen? De concurrentie staat niet stil. Een cv vertaling moet daarom de best mogelijke indruk achterlaten bij potentiële werkgevers. Ons vertaalbureau begrijpt wat werkgevers zoeken en laat uw cv zo sterk mogelijk overkomen in een andere taal.

Neem contact op

Hoe vertalen wij een cv?

Een cv vertaling of een vertaling van uw sollicitatiebrief naar bijvoorbeeld het Engels of het Duits moet aan bepaalde richtlijnen voldoen. De vertaler moet allereerst de gangbare termen kennen. Ook moet er kennis aanwezig zijn over het vertalen van een cv. Hoe vertaal je havo of vwo naar het Engels? Is MBO hetzelfde als vocational education? Dit zijn tijdrovende kwesties en en in sommige landen wordt er streng gekeken of de getoonde kwalificaties wel kloppen. Laat dit dus over aan een expert.

Ons vertaalbureau weet precies wat er verwacht wordt van een cv vertaling naar bijvoorbeeld het Engels, Frans of Duits. Ook sollicitatiebrieven zijn voor ons geen probleem. Het doel van uw cv staat voorop. Misschien heeft u een specifieke functie op het oog en wilt u een functie-specifiek cv laten opstellen en vertalen. Onze vertalers zijn thuis in de termen die worden gebruikt bij het opstellen van cv’s in allerlei talen. Ook weten ze wat de richtlijnen zijn voor een goed cv en waar werknemers op letten. De kleinste fouten in een cv worden tegenwoordig niet meer getolereerd. De concurrentie is groot en u wilt niet dat uw cv onderaan de stapel komt te liggen. Zorg er dus voor dat u een zo’n sterk mogelijke eerste indruk achterlaat. Laat het vertalen van uw cv dus over aan experts.

Onze vertalers hebben al veel sollicitatiebrieven en cv’s vertaald. Voor vacatures bij gerenommeerde bedrijven en voor succesvolle plaatsingen bij ’s werelds beste onderwijsinstellingen. Met deze opgedane kennis zijn wij expert in het vertalen van cv’s en sollicitatie- of motivatiebrieven. Samen vergroten wij uw kansen op de arbeidsmarkt. Wij zorgen ervoor dat uw persoonlijkheid in het cv en de sollicitatiebrief zichtbaar blijft na de vertaling naar een taal zoals het Engels of Duits.

Voor een cv rekenen wij in de meeste gevallen een uurtarief van €45 excl. btw, omdat wij dit beschouwen als een specialistisch document waar veel onderzoek bij komt kijken.
Ons vertaalbureau bestaat uit vertalers die beschikken over inhoudelijke kennis van vakgebieden die aan bod komen in uw cv. Met behulp van deze kennis kunnen wij uw cv en sollicitatiebrief met vakjargon en terminologieën versterken.

Cv vertalen naar een andere taal

Naast het vertalen van cv’s leveren wij ook andere relevante diensten. Zoekt u een andere vertaling? Ons aanbod is divers en u kunt altijd rekenen op eerlijk vakmanschap.

Zo vertalen wij uw cv

Goede samenwerking

Wij zijn sterk in projectmanagement en werken met integratiepartners. Voor grotere lokalisatieprojecten in allerlei talen bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Beëdigde vertalers

Onze vertalers zijn beëdigd door de rechtbank en voldoen dus aan de hoogste kwaliteitseisen. Zo weet u zeker dat de vertaling van uw cv in goede handen is.

Het beste gereedschap

Voor talloze vakgebieden beschikt ons vertaalbureau over uitgebreide termenlijsten, vertaalgeheugens en andere best-practice vertaalprocessen.

Bereken uw voordeel

Naar:

Uw prijsindicatie

Levertijd: ca 2 werkdagen
Prijs per woord: € 0.16
Totaalprijs: € 50,00

Prijzen zijn exclusief BTW. De berekening is indicatief.

Bedankt voor het verzenden van een offerte aanvraag. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

U kunt eventueel ook nog een extra offerte aanvragen.

Wij helpen u graag

Heeft u een vraag? U kunt ons bereiken op info@b-envertalingen.nl

Ontwerp: Sterk | Realisatie: Websiteaanbieder

Copyright 2021

Top