Algemene voorwaarden vertalen

Algemene voorwaarden vertalen zorgt ervoor dat u als ondernemer sterk staat. Zo voorkomt u geschillen en verwarring.
Dek uzelf juridisch in, en laat uw voorwaarden vertalen door de juridische vertalers van ons vertaalbureau.

Neem contact op

Hoe vertalen wij algemene voorwaarden?

Wanneer u van plan bent om in het buitenland uw producten aan te bieden, bent u wettelijk verplicht om de algemene voorwaarden in de officiële taal van het land te vertalen. Op het moment dat u de algemene voorwaarden hebt vertaald naar het desbetreffende land waar u ook actief zal gaan zijn, zijn uw algemene voorwaarden tevens rechtsgeldig in dit land. Bij een vertaling van uw bedrijfsvoorwaarden is het aan te raden een extra clausule op te nemen dat bij geschillen de oorspronkelijke versie leidend is. Ons team heeft gespecialiseerde juridische vertalers die beschikken specifieke kennis op het gebied van algemene voorwaarden. Deze vertalers hebben tijdens hun werk toegang tot specialistische juridische lexicons voor het betreffende taalgebied.

Ons vertaalbureau vertaalt regelmatig voorwaarden en privacy statements voor advocaten, bedrijven en instellingen. Het is mogelijk om uw algemene voorwaarden bij ons te laten vertalen van het Nederlands naar bijvoorbeeld het Frans, Engels of Duits.

Mocht u nog geen algemene voorwaarden hebben, dan zijn er voor uw branche wellicht modelvoorwaarden te vinden bij uw brancheorganisatie. Zo weet u zeker dat de bepalingen relevant zijn voor uw bedrijf en dat deze al getoetst zijn. Het is niet nodig om een jurist uw algemene voorwaarden te laten schrijven, maar het is wel aan te bevelen om ze te laten lezen door een juridisch specialist. Algemene voorwaarden vertalen is een belangrijke specialisatie, en ons vertaalbureau doet dit regelmatig voor allerlei sectoren.

Waar een vertaler van algemene voorwaarden ook op zal letten is dat de vertalingen al enige precedent hebben. Vaak zijn clausules in te delen in bepaalde kopjes, wat het eenvoudiger maakt om bestaande equivalenten in de doeltaal te vinden. Bij dit soort juridische vertaalopdrachten komt dus ook onderzoek kijken, waardoor de tarieven voor algemene voorwaarden vertalen iets hoger liggen.

Vertaal uw voorwaarden bij ons vertaalbureau

Naast algemene voorwaarden vertalen leveren wij ook andere relevante diensten. Zoekt u een andere vertaling? Ons aanbod is divers en u kunt altijd rekenen op eerlijk vakmanschap.

Zo vertalen wij uw algemene voorwaarden

Goede samenwerking

Wij zijn sterk in projectmanagement en werken met integratiepartners. Voor grotere lokalisatieprojecten naar een andere taal bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Juridische vertalers

Onze vertalers zijn juridisch gespecialiseerd en beheersen de kneepjes van het vak. Deze jarenlange ervaring resulteert in best-practice vertaalprocessen waar u als klant van profiteert.

Het beste gereedschap

Voor het vertalen van algemene voorwaarden beschikt ons vertaalbureau over uitgebreide juridische lexicons, vertaalgeheugens en andere best-practice vertaalprocessen.

Bereken uw voordeel

Naar:

Uw prijsindicatie

Levertijd: ca 2 werkdagen
Prijs per woord: € 0.16
Totaalprijs: € 50,00

Prijzen zijn exclusief BTW. De berekening is indicatief.

Bedankt voor het verzenden van een offerte aanvraag. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

U kunt eventueel ook nog een extra offerte aanvragen.

Wij helpen u graag

Heeft u een vraag? U kunt ons bereiken op info@b-envertalingen.nl

Ontwerp: Sterk | Realisatie: Websiteaanbieder

Copyright 2021

Top