Bereken uw prijs

Met onze rekentool berekent u zelf eenvoudig de prijs van uw vertaling. U kunt daarna ook direct een offerte aanvragen.

Wilt u ons liever eerst iets vragen? Klik dan op onderstaande knop voor het reguliere contactformulier.

Neem direct contact op
?>

Naar:

Uw prijsindicatie

Levertijd: ca 2 werkdagen
Prijs per woord: € 0.16
Totaalprijs: € 50,00

Prijzen zijn exclusief BTW. De berekening is indicatief.

Bedankt voor het verzenden van een offerte aanvraag. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

U kunt eventueel ook nog een extra offerte aanvragen.

Betaalbaar vakmanschap

B& Vertalingen staat voor betaalbaarheid, kwaliteit en transparantie. Die duidelijkheid is er niet bij iedereen.
Tarieven kunnen afhangen van de deadline, de moeilijkheidsgraad of het totaal aantal woorden.

Tarieven

Woordtarief – vanaf €0,07 per woord (excl. btw)
Vertalingen met een woordtarief kunnen rekenen op de volledige capaciteiten van de vertaler. Oriëntatie op vakliteratuur, onderzoek naar de doelgroep en uiteraard de vertaling zelf, die daarna nog netjes wordt nagelezen. De vertalingen worden ook voorzien van een extra revisie door een tweede, ervaren vertaler. Vier ogen zien meer dan twee, vooral bij korte deadlines. De gebundelde kennis biedt een extra garantie dat de vertaling alle verwachtingen ruim overtreft.

Uurtarief – €25,- (excl. btw)
Het uurtarief wordt toegepast bij kleinere, specialistische documenten. U kunt hierbij denken aan cv’s, menukaarten of ingescande documenten die niet leesbaar zijn en dus handmatig moeten worden vertaald. Deze hebben vaak minder tekst qua woordaantal, maar hebben weer meer tijd nodig qua onderzoek waardoor een woordtarief niet langer afdoende is.

Facturatie

Betaling geschiedt in principe altijd achteraf per toegezonden factuur. Deze kan worden voldaan middels bankoverschrijving of iDeal. Mocht de opdracht van zo’n aard zijn dat er is afgesproken om de opdracht in delen te leveren, dan behoort een gespreide vertaling ook tot de mogelijkheden. Bij opdrachten met een lange looptijd kan er een een aanbetaling van maximaal 50% van het factuurbedrag worden gevraagd. B& Vertalingen kent geen minimumbedragen. Iedere Engelse, Duitse of Nederlandse tekst is hier welkom, van welke aard of lengte dan ook. Betaalbare tarieven, met een hoogstaande dienstverlening.

Top