Vertaalbureau Engels & Duits

B& Vertalingen is als vertaalbureau uw ideale partner bij een vertaling. Uitstekende tarieven maar ook uitstekende kwaliteit en service. Wij zijn ontzettend blij dat dit zich al lang uit in een hoge klanttevredenheid.

Bekijk onze referenties

Over ons vertaalbureau

Communicatie is nu grootser dan het ooit is geweest. Culturen staan direct met elkaar verbinding en bedrijven breiden graag uit naar het buitenland. De cijfers laten dat ook zien. De vertaalindustrie groeit jaarlijks wereldwijd bijna 13% en in sommige landen ligt dat percentage zelfs driemaal zo hoog. Er is dus achter de schermen veel werk te verrichten

B& Vertalingen is in 2014 in deze snelgroeiende wereld gestapt om een antwoord te bieden op het dilemma tussen buitensporige tarieven en twijfels over kwaliteit bij goedkopere partijen. Met een specialistisch taalaanbod zijn wij in staat om specialist te zijn in Nederlands, Engels en Duits en met zorgvuldig gekozen vertalers en slimme investeringen kan dat tegen mooie prijzen. Win-win voor iedereen.

Waar andere vertaalbureaus vaak gebruik maken van een bestand van ‘duizenden vertalers’, bewandelen wij een andere route. B& Vertalingen is een echt vertaalbureau, geen veredelde tussenpartij. Onze vertaalcollega’s zijn onderdeel van een hecht team waarvan de eigenaar ook vertaler en editor is. Dit alles, samen met slimme investeringen in CAT-tools, projectomgevingen en technologie, maakt ons vertaalbureau een winnaar.

En dat is hoe we u ├ęchte goede service bieden. Snel en persoonlijk contact, transparant over de prijs en uw tekst krijgt de prachtige kwaliteit die het verdient. Of u nu als bedrijf nieuwe klanten in het buitenland wilt winnen of als particulier een mooi boek heeft geschreven. Wij helpen u verder.

Waarom B& Vertalingen?

Ervaren vertalers

Onze vertalers zijn native speakers en beheersen de kneepjes van het vertaalvak. Deze jarenlange ervaring resulteert in best-practice vertaalprocessen waar u als klant van profiteert.

Echt teamwerk

Een vertaling is een project. En dat vraagt om fatsoenlijk projectmanagement. Bij ons vertaalbureau werken de betrokkenen binnen dezelfde projectomgeving. De doelstelling? Een geweldige vertaling aan u leveren.

Altijd bereikbaar

Heeft u een vertaling nodig in het weekend? Of misschien ’s avonds? Ons vertaalbureau staat altijd voor u klaar met betaalbare spoedtarieven.

Top