Webshop vertalen

Uw webshop laten vertalen is vaak de volgende, logische stap wanneer u nieuwe afzetmarkten zoekt. De kwaliteit van een webshop vertaling bepaalt in grote mate uw conversie en dus uw omzetstijging. Ga hier dus goed mee om en kies altijd voor een vertaalbureau met ervaring in het vertalen van grote webshops.

Neem contact op

Hoe vertalen wij een webshop?

Een webshop laten vertalen in bijvoorbeeld WordPress, Joomla of Magento heeft vaak een technische omslag nodig. Wellicht beschikt u al over een vertaalplugin of is het voor uw grote webshop handig om deze te laten vertalen middels een oplossing op maat. Wij werken samen met partners die deze kennis in huis hebben. Voorbeelden van onze vertaalde webshops vindt u hiernaast.

Een webshop vertalen is een grote klus en de rekening kan flink oplopen. Wellicht heeft u honderden, zo niet duizenden producten. Ons vertaalbureau kan in de meeste gevallen aantrekkelijke kortingen bieden vanwege onze efficiënte vertaalprocessen en technologieën. Naast de producten zijn er ook vaak andere elementen die bij een webshop vertaling horen. Denk aan stringteksten, knoppen, bevestigingsmails. Alles wordt bij een webshop vertaling door ons meegenomen.

 

 

webshop vertalen

Webshop vertalen naar een andere taal

Het is bij ons ook mogelijk om webpagina’s van een website te vertalen. U kunt bij de aanvraag aangeven dat u liever heeft dat de vertaler direct in het CMS systeem van uw webshop de vertaling verricht. Onze vertaalexperts hebben ervaring met o.a. Wix, WordPress, SiteCMS en Joomla.

Los van de producten en pagina’s zelf moet de webshop ook qua SEO in orde zijn. Wij beschikken over vertalers die gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van SEO-vertalingen, marketing vertalingen en commerciële vertalingen. Onze vertalers kunnen indien gewenst ook uw producten voorzien van treffende metateksten waarbij uw bestaande SEO strategie wordt gevolgd en/of waarbij wij uw bestaande zoekwoorden omzetten naar het buitenlandse equivalent op basis van zoekvolume. Deze dienst wordt dan samengevoegd met onze service voor SEO vertalingen.

Naast het vertalen van webshops leveren wij ook andere relevante diensten. Zoekt u een andere vertaling? Ons aanbod is divers en u kunt altijd rekenen op eerlijk vakmanschap.

 

Een eerlijke vertaling van uw webshop

Ervaren vertalers

Voor zeer grote volumes combineren wij ervaren vertalers met slimme tools. Prijzen kunnen gemiddeld sterk omlaag, en de kwaliteit is verbluffend.

Termenlijsten

Voor webshops legt ons vertaalbureau met speciale software termenlijsten aan die de onderzoekstijd verkorten en uw productnamen- en omschrijvingen consistent houden. Erg gunstig voor SEO!

Vertaalgeheugens

Onze software onthoudt welke zinnen binnen uw webshop al eens zijn vertaald, zoals productomschrijvingen. Dit scheelt tijd en kosten.

Bereken uw voordeel

Naar:

Uw prijsindicatie

Levertijd: ca 2 werkdagen
Prijs per woord: € 0.16
Totaalprijs: € 50,00

Prijzen zijn exclusief BTW. De berekening is indicatief.

Bedankt voor het verzenden van een offerte aanvraag. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

U kunt eventueel ook nog een extra offerte aanvragen.

Wij helpen u graag

Heeft u een vraag? U kunt ons bereiken op info@b-envertalingen.nl

Ontwerp: Sterk | Realisatie: Websiteaanbieder

Copyright 2021

Top