Website vertalen

U zoekt nieuwe klanten en een goede website vertaling is daarbij net zo belangrijk als het ontwerp. Een website is immers uw visitekaartje. Het zijn de woorden die overtuigen en iemand aanzetten tot actie of emotie.

Laat de vertaling van uw website dus over aan onze ervaren vertalers.


Neem contact op

Hoe vertalen wij een website?

Een website vertalen is vaak een grote klus en de methode hangt af van de omvang van de opdracht. Voor het laten vertalen van kleinere websites kunt u vaak zelf al de websiteteksten aanleveren. Bij opdrachten met veel tekst en andere elementen exporteren wij de website en controleren wij het woordaantal en eventuele herhalingen in ons CAT-systeem. Onze ervaring leert dat er voor grotere website vertalingen en ook webshop vertalingen interessante kortingen kunnen worden toegepast. De oplevering vindt plaats in overleg, meestal sturen wij u de vertaalde HTML bestanden of bundelen we desgewenst de vertalingen in een .doc of .xls.

U kunt bij de vertaling ook aangeven dat u liever heeft dat de vertaler direct in uw CMS aan de slag gaat, bijvoorbeeld als u een website met speciale vertaalplugin heeft. Onze vertalers hebben ervaring met o.a. WordPress, Wix, Joomla en SiteCMS. Wel bent u er dan verantwoordelijk voor dat de website vertaling op een overzichtelijke manier kan plaatsvinden. U kunt bijvoorbeeld overwegen een import/export functie te laten ontwikkelen door onze partners.

Indien van toepassing wordt er altijd een vertaler ingezet met SEO-ervaring. U wilt immers dat uw website vindbaar is. De vertaler volgt dan nauwkeurig uw bestaande SEO-strategie of desgewenst voorzien wij u van passend SEO-advies in samenwerking met één van onze partners.

website vertalen

Uw website als internationaal visitekaartje

Naast het vertalen van websites leveren wij ook andere relevante diensten. Zoekt u een andere vertaling? Ons aanbod is divers en u kunt altijd rekenen op betaalbaar vakmanschap. Zoekt u een andere vertaling? Ons aanbod is divers en u kunt altijd rekenen op betaalbaar vakmanschap.

Commerciële vertaling
Businessplan vertalen
Marketing vertalen
Webshop vertalen
Website vertalen

Specialistisch vertalen
Boek vertalen
CV vertalen
SEO vertalen
Sollicitatiebrief vertalen
Medische vertaling
Juridisch vertalen
Algemene voorwaarden vertalen
Brief vertalen
Contract vertalen
Officiële documenten vertalen
Technische vertaling
Document / PDF vertalen
Handleiding vertalen
Software vertalen
Menukaart vertalen

Zo houden wij vertalingen betaalbaar

Deep Learning

Voor zeer grote volumes combineren wij ervaren vertalers met nieuwe, neurale netwerken die miljarden vertalingen verwerken en steeds slimmer worden. Prijzen kunnen met gemiddeld 40% omlaag, en de kwaliteit is verbluffend.

Termenlijsten

Om uw website te vertalen legt ons vertaalbureau termenlijsten aan die uw SEO rankings kunnen verhogen door altijd de juiste zoekwoorden te gebruiken. Zo bereikt u nog meer klanten.

Vertaalgeheugens

Onze vertaalgeheugens onthouden welke teksten al eens vertaald zijn en vullen deze automatisch in. Zo gaat de consistentie omhoog en houden we website-vertalingen betaalbaar. Want voor herhalingen betaalt u natuurlijk niet.

Bereken uw voordeel


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_connect() in /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-content/plugins/rekenmodule/config.php:15 Stack trace: #0 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-content/plugins/rekenmodule/module.php(1): require_once() #1 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-content/themes/b-en/page.php(126): require('/home/benvert2/...') #2 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/benvert2/...') #3 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/benvert2/...') #4 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/index.php(17): require('/home/benvert2/...') #5 {main} thrown in /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-content/plugins/rekenmodule/config.php on line 15