SEO Vertaling

Een SEO vertaling is onmisbaar als u meer klandizie zoekt in het buitenland. De zoekmachine is hoe producten of diensten worden gevonden. Als u daar niet op inspeelt, dan gaan de inkomsten naar de concurrentie.

B& Vertalingen realiseert uw SEO vertaling en heeft sterke banden met een aantal optimalisatiepartners. Zo verhoogt u uw kansen, en uw zoekpositie!

Neem contact op

Wat is een SEO vertaling?

SEO, oftewel zoekmachineoptimalisatie, is een belangrijke stap naar meer klanten. De zoekmachine bepaalt namelijk de positie van een website mede op basis van content. Het is belangrijk dat de content aansluit bij het zoekgedrag van de zoekmachine gebruikers. Wanneer er een SEO-tekst omgezet wordt naar een andere taal, zit hier een risico aan. De teksten zijn namelijk gebaseerd op de zoekopdrachten van de zoekmachine gebruikers. Echter zijn deze zoekopdrachten zeer specifiek.

Tevens zijn er in elk land andere benamingen voor specifieke woorden en verschillen daardoor het aantal zoekopdrachten ook per land. Om deze reden is het niet mogelijk om alleen de tekst te vertalen naar een vreemde taal, maar is aanvullend onderzoek altijd aan te raden om het zoekgedrag in een ander land goed in kaart te brengen.

B& Vertalingen beschikt over vertalers met een SEO-achtergrond en een sterk netwerk van SEO-experts. Hiermee kunnen wij u altijd van passend advies (laten) voorzien. Onze vertalers beschikken over jarenlange ervaring en is gespecialiseerd in het vertalen van SEO-teksten.

Voor het vertalen van een SEO-tekst zijn er twee opties mogelijk bij B& Vertalingen. U kunt een bestaande SEO-strategie doorgeven aan onze vertaler of desgewenst verzorgen wij een passend SEO-advies op basis van het zoekgedrag van het desbetreffende land. Met behulp van deze werkwijze worden er altijd vertaalde teksten opgeleverd met zoektermen waar ook in andere landen op wordt gezocht. Door de wijze waarop de vertaling is geschreven, stijgt uw pagina in de zoekresultaten. B& vertalingen verzorgt uw SEO-vertaling van Nederlands naar bijvoorbeeld het Engels en Duits.

SEO laten vertalen door experts

Naast het vertalen van SEO teksten leveren wij ook andere relevante diensten. Hoe meer content u heeft, hoe beter u scoort in de zoekmachines. Zoekt u een andere vertaling? Ons aanbod is divers en u kunt altijd rekenen op betaalbaar vakmanschap.

Commerciële vertaling
Businessplan vertalen
Marketing vertalen
Webshop vertalen
Website vertalen

Specialistisch vertalen
Boek vertalen
CV vertalen
SEO vertalen
Sollicitatiebrief vertalen
Medische vertaling
Juridisch vertalen
Algemene voorwaarden vertalen
Brief vertalen
Contract vertalen
Officiële documenten vertalen
Technische vertaling
Document / PDF vertalen
Handleiding vertalen
Software vertalen
Menukaart vertalen

Zo houden wij SEO vertalingen betaalbaar

Deep Learning

Voor zeer grote volumes combineren wij ervaren vertalers met nieuwe, neurale netwerken die miljarden vertalingen verwerken en steeds slimmer worden. Prijzen kunnen met gemiddeld 40% omlaag, en de kwaliteit is verbluffend.

Termenlijsten

Voor talloze vakgebieden beschikt ons vertaalbureau over zelf-aangelegde termenlijsten die de onderzoekstijd verkorten en de kwaliteit van uw teksten garanderen door uw voorkeuren softwarematig op te nemen.

Vertaalgeheugens

Onze vertaalgeheugens onthouden welke zinnen al eens zijn vertaald en vullen deze automatisch in. Zo gaat de consistentie omhoog en houden we vertalingen betaalbaar. Want voor herhalingen betaalt u natuurlijk niet.

Bereken uw voordeel


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_connect() in /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-content/plugins/rekenmodule/config.php:15 Stack trace: #0 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-content/plugins/rekenmodule/module.php(1): require_once() #1 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-content/themes/b-en/page.php(126): require('/home/benvert2/...') #2 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/benvert2/...') #3 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/benvert2/...') #4 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/index.php(17): require('/home/benvert2/...') #5 {main} thrown in /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-content/plugins/rekenmodule/config.php on line 15