PDF vertalen

Wilt u een pdf of gescand document vertalen naar een andere taal? Voor alle vakgebieden kunt u voor de vertaling van uw document bij ons terecht. Wij maken waar nodig gebruik van optische tekenherkenning en integreren de omzetting binnen onze vertaalomgeving.

Neem contact op

Hoe vertalen wij een PDF of ander document?

Documenten zoals PDF’s zijn vaak lastig te vertalen. Vaak weet men niet eens dat dit wel degelijk kan. Het klopt dat standaard programma’s als Adobe Acrobat Reader geen vertaalfunctie hebben, maar met bepaalde versies kan de PDF worden omgezet naar een Word-document. Het nadeel is dat dit de lay-out meestal niet ten goede komt.

Wij beschikken binnen onze vertaalomgeving over speciale integraties die het PDF-bestand omzetten naar XLIFF bestanden. De lay-out blijft zo vaak intact. Het XLIFF bestand wordt direct geïntegreerd in onze projectomgeving en vertaald. Ook gescande documenten kunnen wij vertalen. Per document of PDF wordt gekeken of optische tekenherkenning de beste oplossing is. Soms is dat niet het geval. Bij deze documenten wordt er dan handmatig vertaald en als het ware getranscribeerd. Visuele elementen die niet te kopiëren zijn worden geduid als tekst en tussen vierkantje haakjes geplaatst. Dit is ook precies hoe een beëdigde vertaling in zijn werk gaat bij het vertalen van bijvoorbeeld een paspoort of ander gescand document.

 

Als er bij het vertalen van een PDF of scan toch wordt overgegaan op optische tekenherkenning, dan kunt u een nauwkeurigheid van zo’n 95% verwachten. De ruwe output van de software is niet perfect, en de vertaler zal nog enigszins moeten polijsten. Onze vertalers hebben een uitstekende talenkennis en hebben al veel verschillende documenten vertaald. Ook als het document met spoed vertaald moet worden kan er gebruik worden gemaakt van onze spoedvertaling. Daardoor is het mogelijk om het gescande document of de PDF binnen 24 uur op te leveren aan de opdrachtgever.

Wij vertalen uw PDF of gescand document

Naast het vertalen van PDF’s en documenten leveren wij ook andere relevante diensten. Zoekt u een andere vertaling? Ons aanbod is divers en u kunt altijd rekenen op eerlijk vakmanschap.

Zo vertalen wij uw PDF

Goede samenwerking

Wij zijn sterk in projectmanagement en werken met integratiepartners. Voor grotere lokalisatieprojecten naar een andere taal bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Beëdigde vertalers

Onze vertalers Engels zijn beëdigd door de rechtbank en voldoen dus aan de hoogste kwaliteitseisen. Zo weet u zeker dat uw vertaling in goede handen is.

 

OCR

Met speciale software en optische tekenherkenning kunnen wij zelfs gescande PDF’s en documenten vertalen. De lay-out wordt grotendeels gereconstrueerd en daarna zetten wij nog even de puntjes op de i.

Bereken uw voordeel

Naar:

Uw prijsindicatie

Levertijd: ca 2 werkdagen
Prijs per woord: € 0.16
Totaalprijs: € 50,00

Prijzen zijn exclusief BTW. De berekening is indicatief.

Bedankt voor het verzenden van een offerte aanvraag. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

U kunt eventueel ook nog een extra offerte aanvragen.

Wij helpen u graag

Heeft u een vraag? U kunt ons bereiken op info@b-envertalingen.nl

Ontwerp: Sterk | Realisatie: Websiteaanbieder

Copyright 2021

Top