Spoedvertaling

Moet u met spoed nog die Engelse offerte versturen naar een klant? Het leek een simpele klus, maar bij nader inzien toch meer werk dan gedacht. Het overkomt veel mensen en juist bij dit soort situaties biedt ons vertaalbureau uitkomst.

Neem contact op

Hoe verzorgen wij een spoedvertaling?

Een spoedvertaling krijgt altijd prioriteit en wordt binnen 24 uur nog geleverd. De kwaliteitsgarantie wordt bewaakt door een maximaal aantal woorden te verbinden aan een spoedopdracht. In dit geval zijn dat er 2500 per 24 uur.

Na de opdrachtbevestiging en vaststelling van uw deadline wordt er direct geschakeld om de tekst bij de vertaler te krijgen. Waar nodig wordt de vertaling per deel gereviseerd om tijd te besparen. Door onze korte lijnen gebeurt dit allemaal op zeer efficiënte wijze.

Ons vertaalbureau heeft voldoende capaciteit om uw spoedopdrachten met zorg af te handelen. Met onze aanpak krijgt u altijd een kwalitatief zeer goede vertaling, en altijd op tijd.

De toeslag voor een spoedvertaling is altijd €50,00.

Nog een vertaling nodig?

Naast het verzorgen van spoedvertalingen leveren wij ook andere relevante diensten. Zoekt u een andere vertaling? Ons aanbod is divers en u kunt altijd rekenen op eerlijk vakmanschap.

Uw spoedvertaling kan rekenen op

 

Goede samenwerking

Wij zijn sterk in projectmanagement en werken met integratiepartners. Voor grotere lokalisatieprojecten naar een andere taal bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Beëdigde vertalers

Onze vertalers zijn beëdigd door de rechtbank en voldoen dus aan de hoogste kwaliteitseisen. Zo weet u zeker dat uw vertaling in goede handen is.

Het beste gereedschap

Voor talloze vakgebieden beschikt ons vertaalbureau over uitgebreide termenlijsten, vertaalgeheugens en andere best-practice vertaalprocessen.

Bereken uw voordeel

Naar:

Uw prijsindicatie

Levertijd: ca 2 werkdagen
Prijs per woord: € 0.16
Totaalprijs: € 50,00

Prijzen zijn exclusief BTW. De berekening is indicatief.

Bedankt voor het verzenden van een offerte aanvraag. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

U kunt eventueel ook nog een extra offerte aanvragen.

Wij helpen u graag

Heeft u een vraag? U kunt ons bereiken op info@b-envertalingen.nl

Ontwerp: Sterk | Realisatie: Websiteaanbieder

Copyright 2021

Top