Marketing vertaling

Marketing vertalingen ziet u overal. En dat gaat verder dan alleen het geschreven woord. In TV-reclames, op de radio, en op internet worden de boodschappen van grote merken aangepast aan de regio. Het doel van de boodschap? Overtuigen. En dat vereist enorm veel expertise en kennis, die wij bij ons vertaalbureau in huis hebben.

Neem contact op

Hoe verzorgen wij een marketing vertaling?

Marketing vertalingen geven de identiteit weer van uw bedrijf en daarom moet alles tiptop in orde zijn. Gezien de diversiteit aan media waar marketingboodschappen op getoond worden zijn wij als vertaalbureau bekend met bijna alle gangbare bestandstypes. Posters en andere ontwerpen kunnen wij desgewenst printklaar opleveren. Per opdracht bekijken we indien nodig ook of bestaande lay-outs in .PDF format intact kunnen blijven. Er is veel mogelijk, en u krijgt altijd het beste advies.

Veel van onze vertalers hebben daarnaast al een achtergrond in marketing of communicatie. Sterker nog, wij bloggen er ook over. Alle principes zijn bij ons bekend. Van een SWOT-analyse en het 7s Model van McKinsey, tot de regel van drie en andere overtuigtips.

Dus heeft u reclameteksten, persberichten, advertenties of andere marketing vertalingen die u wilt laten vertalen naar het Engels of Duits? Kies dan voor de specialisten bij B& Vertalingen.

Marketing vertalingen zijn erg divers

Naast het vertalen van marketinguitingen leveren wij ook andere relevante diensten. Zoekt u een andere vertaling? Ons aanbod is divers en u kunt altijd rekenen op eerlijk vakmanschap.

Uw marketingvertaling kan rekenen op

Ervaren vertalers

Onze vertalers zijn echte experts en beheersen inmiddels de kneepjes van het vak. Deze jarenlange ervaring resulteert in efficiënte, best-practice vertaalprocessen waar u als klant van profiteert.

Termenlijsten

Voor talloze vakgebieden beschikt ons vertaalbureau over zelf-aangelegde termenlijsten die de onderzoekstijd verkorten en de kwaliteit van uw teksten garanderen door uw voorkeuren softwarematig op te nemen.

Vertaalgeheugens

Onze vertaalgeheugens onthouden welke zinnen al eens zijn vertaald en vullen deze automatisch in. Zo gaat de consistentie omhoog en houden we vertalingen betaalbaar. Want voor herhalingen betaalt u natuurlijk niet.

Bereken uw voordeel

Naar:

Uw prijsindicatie

Levertijd: ca 2 werkdagen
Prijs per woord: € 0.16
Totaalprijs: € 50,00

Prijzen zijn exclusief BTW. De berekening is indicatief.

Bedankt voor het verzenden van een offerte aanvraag. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

U kunt eventueel ook nog een extra offerte aanvragen.

Wij helpen u graag

Heeft u een vraag? U kunt ons bereiken op info@b-envertalingen.nl

Ontwerp: Sterk | Realisatie: Websiteaanbieder

Copyright 2021

Top