Marketing vertaling

Marketing vertalingen ziet u overal. En dat gaat verder dan alleen het geschreven woord. Op tv, op de radio, en op internet worden de boodschappen van grote merken aangepast aan de regio. Het doel van de boodschap? Overtuigen. En dat vereist enorm veel expertise en kennis die wij bij ons vertaalbureau in huis hebben.

Neem contact op

Hoe verzorgen wij een marketing vertaling?

Marketing vertalingen geven de identiteit weer van uw bedrijf en daarom moet alles tiptop in orde zijn. Gezien de diversiteit aan media waar marketingboodschappen op getoond worden zijn wij als vertaalbureau bekend met bijna alle gangbare bestandstypes. Posters en andere ontwerpen kunnen wij desgewenst printklaar opleveren. Per opdracht bekijken we indien nodig ook of bestaande lay-outs in PDF format intact kunnen blijven. Er is veel mogelijk, en u krijgt altijd het beste advies.

Veel van onze vertalers hebben daarnaast al een achtergrond in marketing of communicatie. Sterker nog, wij bloggen er ook over. Alle principes zijn bij ons bekend. Van een SWOT-analyse en het 7s Model van McKinsey, tot de regel van drie en andere overtuigtips.

Dus heeft u reclameteksten, persberichten, advertenties of andere marketing vertalingen die u wilt laten vertalen naar bijvoorbeeld het Engels, Frans of Duits? Kies dan voor de specialisten bij B& Vertalingen.

Marketing vertalingen zijn erg divers

Naast het vertalen van marketinguitingen leveren wij ook andere relevante diensten. Zoekt u een andere vertaling? Ons aanbod is divers en u kunt altijd rekenen op eerlijk vakmanschap.

Uw marketingvertaling kan rekenen op

Goede samenwerking

Wij zijn sterk in projectmanagement en werken met integratiepartners. Voor grotere lokalisatieprojecten naar een andere taal bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Beëdigde vertalers

Onze vertalers zijn beëdigd door de rechtbank en voldoen dus aan de hoogste kwaliteitseisen. Zo weet u zeker dat uw vertaling in goede handen is.

Het beste gereedschap

Voor talloze vakgebieden beschikt ons vertaalbureau over uitgebreide termenlijsten, vertaalgeheugens en andere best-practice vertaalprocessen.

Bereken uw voordeel

Naar:

Uw prijsindicatie

Levertijd: ca 2 werkdagen
Prijs per woord: € 0.16
Totaalprijs: € 50,00

Prijzen zijn exclusief BTW. De berekening is indicatief.

Bedankt voor het verzenden van een offerte aanvraag. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

U kunt eventueel ook nog een extra offerte aanvragen.

Wij helpen u graag

Heeft u een vraag? U kunt ons bereiken op info@b-envertalingen.nl

Ontwerp: Sterk | Realisatie: Websiteaanbieder

Copyright 2021

Top