SEO Vertaling

Een SEO vertaling is onmisbaar als u meer klandizie zoekt in het buitenland. De zoekmachine is hoe producten of diensten worden gevonden. Als u daar niet op inspeelt, dan gaan de inkomsten naar de concurrentie.

Ons vertaalbureau regelt uw SEO-vertaling en heeft sterke banden met een aantal SEO-partners. Zo verhoogt u uw kansen, en uw zoekpositie!

Neem contact op

Wat is een SEO vertaling?

SEO, oftewel zoekmachineoptimalisatie, is een belangrijke stap naar meer klanten. De zoekmachine bepaalt namelijk de positie van een website mede op basis van content. Het is belangrijk dat de content aansluit bij het zoekgedrag van de zoekmachine gebruikers. Wanneer er een SEO-tekst omgezet wordt naar een andere taal, zit hier een risico aan. De teksten zijn namelijk gebaseerd op de zoekopdrachten van de zoekmachine gebruikers in één land. Echter zijn deze zoekopdrachten zeer specifiek en kan het zoekgedrag per land dus ook verschillen.

Natuurlijk zijn er in elk land ook andere benamingen voor specifieke woorden. Daarom is het niet mogelijk om alleen de tekst te vertalen naar een vreemde taal, maar is aanvullend onderzoek altijd aan te raden om het zoekgedrag in een ander land goed in kaart te brengen. Er komt dus veel kijken bij een SEO vertaling.

B& Vertalingen beschikt over vertalers met een SEO-achtergrond en een sterk netwerk van SEO-experts. Hiermee kunnen wij u altijd van passend advies (laten) voorzien. Onze vertalers beschikken over jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd in het vertalen van SEO-teksten.

Voor het vertalen van een SEO-tekst zijn er twee opties mogelijk. U kunt een bestaande SEO-strategie doorgeven aan onze vertaler of desgewenst verzorgen wij een passend SEO-advies op basis van het zoekgedrag van het desbetreffende land. Met behulp van deze werkwijze worden er altijd vertaalde teksten opgeleverd met zoektermen waar ook in andere landen op wordt gezocht. Door de wijze waarop de vertaling is geschreven, stijgt uw pagina in de zoekresultaten. Wij verzorgen uw SEO-vertaling van Nederlands naar bijvoorbeeld het Engels en Duits.

SEO laten vertalen door experts

Naast het vertalen van SEO teksten leveren wij ook andere relevante diensten. Hoe meer content u heeft, hoe beter u scoort in de zoekmachines. Zoekt u een andere vertaling? Ons aanbod is divers en u kunt altijd rekenen op eerlijk vakmanschap.

Zo vertalen wij SEO-gericht

Goede samenwerking

Wij zijn sterk in projectmanagement en werken met integratiepartners. Voor grotere lokalisatieprojecten naar een andere taal bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Beëdigde vertalers

Onze vertalers zijn beëdigd door de rechtbank en voldoen dus aan de hoogste kwaliteitseisen. Zo weet u zeker dat uw vertaling in goede handen is.

Het beste gereedschap

Voor talloze vakgebieden beschikt ons vertaalbureau over uitgebreide termenlijsten, vertaalgeheugens en andere best-practice vertaalprocessen.

Bereken uw voordeel

Naar:

Uw prijsindicatie

Levertijd: ca 2 werkdagen
Prijs per woord: € 0.16
Totaalprijs: € 50,00

Prijzen zijn exclusief BTW. De berekening is indicatief.

Bedankt voor het verzenden van een offerte aanvraag. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

U kunt eventueel ook nog een extra offerte aanvragen.

Wij helpen u graag

Heeft u een vraag? U kunt ons bereiken op info@b-envertalingen.nl

Ontwerp: Sterk | Realisatie: Websiteaanbieder

Copyright 2021

Top