Brief vertalen

Wij geloven in de kracht van de brief, zolang de boodschap sterk wordt verwoord. Onze briefvertaling gaat voor maximaal effect, want de eerste indruk telt.
Laat uw boodschap krachtig overkomen in een andere taal met ons vertaalbureau.

Neem contact op

Hoe vertalen wij een brief?

Elke brief is anders, heeft een ander doel en een andere doelgroep. Tevens is de schrijfstijl in elk land anders en daardoor is een letterlijke vertaling niet in alle gevallen mogelijk. Onze vertalers die gespecialiseerd zijn in het vertalen van brieven kunnen u bijvoorbeeld helpen bij het vertalen van zakelijke brieven. De eerste indruk telt. Een sollicitatiebrief wordt niet serieus genomen als er spelfouten in zitten. Neem dat risico dus niet en laat uw brief vertalen door experts zodat de boodschap maximale impact heeft.

Het is ook mogelijk om bij ons informele brieven te laten vertalen. Daarin maken wij geen onderscheid. Wij houden rekening met de ontvanger en schrijfstijl waarin dient te worden vertaald. Ons team is ervaren in het vertalen van verschillende soorten brieven, zoals: sollicitatiebrieven, zakelijke brieven, technische brieven en persoonlijke brieven. Deze brieven bevatten terminologieën en jargon die een specifieke vertalingsaanpak vereisen. B& Vertalingen verzorgt de vertaling van brieven van het Nederlands naar bijvoorbeeld het Duits, Frans en Engels.

Het doel van uw brief is leidend bij de vertaling. Bij een toelatingsbrief gericht aan een buitenlandse universiteit gaan wij ervoor zorgen dat u toegelaten wordt, niet dat we een letterlijke doch correcte vertaling leveren. Dit geeft de vertaler van uw brief een aantal vrijheden zonder de kern van de boodschap los te laten. Maar dus juist om deze boodschap te versterken. De vertaler kan bijvoorbeeld extra kennis hebben en weten wat de buitenlandse instelling graag ziet in een brief. Wijzigingen in de briefvertaling worden natuurlijk altijd toegelicht en samen besproken.

Bij ons kunt u ook gebruik maken van een spoedvertaling voor uw brief. De brief wordt dan binnen 24 uur opgeleverd, ongeacht het vakgebied waarvoor de brief moet worden vertaald. De tarieven verschillen per type brief, aangezien voor sommige specifieke soorten brieven een specifieke kennis en ervaring benodigd is. Met behulp van onze rekentool kunt u direct het tarief van de vertaling berekenen.

Laat uw brief zorgvuldig vertalen door de specialisten van ons vertaalbureau. Kies voor expertise!

Zoekt u een specifieke briefvertaling?

Naast het vertalen van brieven leveren wij ook andere relevante diensten. Zoekt u een andere vertaling? Ons aanbod is divers en u kunt altijd rekenen op eerlijk vakmanschap.

Zo vertalen wij uw correspondentie

Goede samenwerking

Wij zijn sterk in projectmanagement en werken met integratiepartners. Voor grotere lokalisatieprojecten naar een andere taal bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Beëdigde vertalers

Onze vertalers zijn beëdigd door de rechtbank en voldoen dus aan de hoogste kwaliteitseisen. Zo weet u zeker dat de vertaling van uw brief in goede handen is.

Het beste gereedschap

Voor het vertalen van uw brief beschikt ons vertaalbureau over uitgebreide termenlijsten, vertaalgeheugens en andere best-practice vertaalprocessen.

Bereken uw voordeel

Naar:

Uw prijsindicatie

Levertijd: ca 2 werkdagen
Prijs per woord: € 0.16
Totaalprijs: € 50,00

Prijzen zijn exclusief BTW. De berekening is indicatief.

Bedankt voor het verzenden van een offerte aanvraag. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

U kunt eventueel ook nog een extra offerte aanvragen.

Wij helpen u graag

Heeft u een vraag? U kunt ons bereiken op info@b-envertalingen.nl

Ontwerp: Sterk | Realisatie: Websiteaanbieder

Copyright 2021

Top