PDF vertalen

Heeft u een PDF die vertaald moet worden naar een andere taal? Voor alle vakgebieden kunt u voor de vertaling van uw document bij ons terecht. Het is bij B& Vertalingen bijvoorbeeld mogelijk om uw PDF bestand te vertalen. Wij maken waar nodig gebruik van optische tekenherkenning en integreren de omzetting binnen onze vertaalomgeving.

Neem contact op

Hoe vertalen wij een PDF of ander document?

Onze vertalers kijken eerst naar het soort document waarvoor ze de opdracht hebben gekregen om het te vertalen. Documenten zoals PDF’s zijn vaak lastig te vertalen. Veel mensen hebben zelfs het idee dat dit niet mogelijk is. Het klopt dat standaard programma’s als Adobe Acrobat Reader geen vertaalfunctie hebben, maar met bepaalde versies kan de PDF worden omgezet naar een Word-document. Het nadeel is dat dit de layout meestal niet ten goede komt.

Wij beschikken binnen onze vertaalomgeving over speciale integraties die het PDF-bestand omzetten naar XLIFF bestanden. De lay-out blijft zo vaak intact. Het XLIFF bestand wordt direct geïntegreerd in onze projectomgeving en vertaald. Ook gescande documenten kunnen wij vertalen. Alhoewel dit niet ideaal is, kunnen wij met behulp van optische tekenherkenning en wat polijsten vaak een erg positief eindresultaat overhandigen. Onze vertalers hebben een uitstekende talenkennis en hebben al veel verschillende documenten vertaald van het Nederlands naar bijvoorbeeld Engels en Duits. Wanneer het document met spoed vertaald moet worden, kan er gebruik worden gemaakt van onze spoedvertaling. Het document wordt dan als prioriteit beschouwd binnen ons team. Daardoor is het mogelijk om het vertaalde document of de PDF binnen 24 uur op te leveren aan de opdrachtgever.

Naast het vertalen van PDF’s en documenten leveren wij ook andere relevante diensten. Zoekt u een andere vertaling? Ons aanbod is divers en u kunt altijd rekenen op betaalbaar vakmanschap.

Commerciële vertaling
Businessplan vertalen
Marketing vertalen
Webshop vertalen
Website vertalen

Specialistisch vertalen
Boek vertalen
CV vertalen
SEO vertalen
Sollicitatiebrief vertalen
Medische vertaling
Juridisch vertalen
Algemene voorwaarden vertalen
Brief vertalen
Contract vertalen
Officiële documenten vertalen
Technische vertaling
Document / PDF vertalen
Handleiding vertalen
Software vertalen
Menukaart vertalen

Zo houden wij uw vertaling betaalbaar

Deep Learning

Voor een select aantal talen en teksten combineren wij ervaren vertalers met neurale netwerken die miljoenen vertalingen verwerken en dus steeds slimmer worden. Prijzen gaan omlaag, en de kwaliteit gaat omhoog.

OCR

Met speciale software en optische tekenherkenning kunnen wij zelfs gescande PDF’s en documenten vertalen. De lay-out wordt voor 98% volledig gereconstrueerd en daarna zetten wij nog even de puntjes op de i.

Vertaalgeheugens

Onze vertaalgeheugens onthouden welke zinnen al eens zijn vertaald en vullen deze automatisch in. Zo gaat de consistentie omhoog en houden we vertalingen betaalbaar. Want voor herhalingen betaalt u natuurlijk niet.

Bereken uw voordeel


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_connect() in /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-content/plugins/rekenmodule/config.php:15 Stack trace: #0 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-content/plugins/rekenmodule/module.php(1): require_once() #1 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-content/themes/b-en/page.php(126): require('/home/benvert2/...') #2 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/benvert2/...') #3 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/benvert2/...') #4 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/index.php(17): require('/home/benvert2/...') #5 {main} thrown in /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-content/plugins/rekenmodule/config.php on line 15