Cv vertalen

Wilt u uw cv vertalen? De concurrentie is niet mals als u op zoek bent naar nieuwe uitdagingen. Een cv vertaling moet daarom de best mogelijke indruk achterlaten bij potentiële werkgevers. Ons vertaalbureau begrijpt wat werkgevers zoeken en weet hoe uw cv zo sterk mogelijk overkomt in een andere taal.

Neem contact op

Hoe vertalen wij een cv?

Een cv vertaling of een vertaling van uw sollicitatiebrief naar het Engels of het Duits moet aan bepaalde eisen voldoen. De vertaler moet allereerst de gangbare Engelstalige en Duitstalige termen kennen. De opzet van een cv verschilt tevens per land. Ook moet er kennis aanwezig zijn om bijvoorbeeld het Nederlandse onderwijssysteem accuraat weer te geven in een andere taal.

Ons vertaalbureau weet precies wat er verwacht wordt van een Duitse of Engelse cv vertaling en zorgt er dus voor dat u een zo’n sterk mogelijke indruk achterlaat. Ook sollicitatiebrieven zijn voor ons geen probleem. Onze vertalers zijn thuis in de termen die worden gebruikt bij het opstellen van Engelstalige en Duitstalige cv’s. De kleinste fouten in een cv worden tegenwoordig met de hevige concurrentie niet meer getolereerd.

Wij hebben al veel sollicitatiebrieven en cv’s vertaald. Voor vacatures bij gerenommeerde bedrijven en voor succesvolle plaatsingen bij ’s werelds beste onderwijsinstellingen. Met deze opgedane kennis zijn wij expert in het vertalen van cv’s en sollicitatie- of motivatiebrieven en vergroten wij samen uw kansen op de arbeidsmarkt. Wij zorgen ervoor dat uw persoonlijkheid in het cv en de sollicitatiebrief zichtbaar blijft na de vertaling naar het Engels of Duits.

Voor een cv rekenen wij in de meeste gevallen een standaardtarief van €25 excl. btw, omdat wij dit beschouwen als een specialistisch document.
Ons vertaalbureau bestaat uit vertalers die beschikken over inhoudelijke kennis van vakgebieden die aan bod komen in uw cv. Met behulp van deze kennis kunnen wij uw cv en sollicitatiebrief met vakjargon en terminologieën versterken.

Cv vertalen naar een andere taal

Naast het vertalen van cv’s leveren wij ook andere relevante diensten. Zoekt u een andere vertaling? Ons aanbod is divers en u kunt altijd rekenen op betaalbaar vakmanschap.

Commerciële vertaling
Businessplan vertalen
Marketing vertalen
Webshop vertalen
Website vertalen

Specialistisch vertalen
Boek vertalen
CV vertalen
SEO vertalen
Sollicitatiebrief vertalen
Medische vertaling
Juridisch vertalen
Algemene voorwaarden vertalen
Brief vertalen
Contract vertalen
Officiële documenten vertalen
Technische vertaling
Document / PDF vertalen
Handleiding vertalen
Software vertalen
Menukaart vertalen

Zo houden wij uw cv vertaling betaalbaar

Deep Learning

Voor een select aantal talen en teksten combineren wij ervaren vertalers met neurale netwerken die miljoenen vertalingen verwerken en dus steeds slimmer worden. Prijzen gaan omlaag, en de kwaliteit gaat omhoog.

Termenlijsten

Voor opdrachten zoals een cv vertaling beschikt ons vertaalbureau over zelf-aangelegde termenlijsten die de onderzoekstijd verkorten en de kwaliteit van uw teksten garanderen door gangbare termen softwarematig op te nemen.

Vertaalgeheugens

Onze vertaalgeheugens onthouden welke zinnen al eens zijn vertaald en vullen deze automatisch in. Zo gaat de consistentie omhoog en houden we vertalingen betaalbaar. Want voor herhalingen betaalt u natuurlijk niet.

Bereken uw voordeel


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_connect() in /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-content/plugins/rekenmodule/config.php:15 Stack trace: #0 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-content/plugins/rekenmodule/module.php(1): require_once() #1 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-content/themes/b-en/page.php(126): require('/home/benvert2/...') #2 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/benvert2/...') #3 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/benvert2/...') #4 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/index.php(17): require('/home/benvert2/...') #5 {main} thrown in /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-content/plugins/rekenmodule/config.php on line 15