Commerciële vertaling

Een commerciële vertaling is een waardevolle investering wanneer u van plan bent om over de grenzen te gaan. De manier waarop de lezer wordt benaderd is doorslaggevend voor de actie die wordt ondernomen. Er moet wel rekening gehouden worden met de schrijfstijl per land aangezien de cultuur per land verschilt.

Neem contact op

Hoe verzorgen wij een commerciële vertaling?

Onze commerciële vertalers zijn niet alleen expert in het vertalen van commerciële teksten naar een vreemde taal, maar beschikken tevens over commerciële en marketingkennis. Een groot aantal vertalers in ons team hebben een achtergrond in marketing en communicatie. Deze experts schrijven tevens marketing vertalingen en blogs over marketing onderwerpen. Dankzij de achtergrond in marketing en communicatie kunnen onze vertalers de teksten inhoudelijk vertalen en zijn wij bekend met de theorieën en principes uit het vakgebied. Hierdoor kunnen wij u verzekeren van het beste advies dat aansluit bij het doel van de vertaalde tekst.

Tegenwoordig is het op zoveel manieren mogelijk om een commerciële tekst te plaatsen. Wij bekijken per opdracht of het mogelijk is om de bestaande lay-out te behouden. Offline marketingmiddelen, zoals posters en banners, kunnen wij printklaar opleveren. Wij vertalen tevens commerciële teksten die online worden toegepast, zoals website teksten en advertentieteksten. Wanneer er een website tekst moet worden vertaald, is een SEO-vertaling in veel gevallen gebruikelijker.

Wanneer onze commerciële vertalers een vertaling uitvoeren, wordt er nooit direct letterlijk vertaald. Er wordt eerst gekeken voor welk land de tekst bestemd is. In elk land gelden er namelijk andere schrijfstijlen en opvattingen. Hierdoor kan het zijn dat de boodschap anders geformuleerd moet worden, zodat het past bij de cultuur van het land. U kunt bij ons commerciële teksten later vertalen naar het Engels en Duits. Het is tevens mogelijk om een tekst of idee aan te leveren die alleen moet worden herschreven door onze experts naar een commerciële tekst.

Commercieel vertalen is een vak

Naast het vertalen van commerciële projecten en teksten leveren wij ook andere relevante diensten. Zoekt u een andere vertaling? Ons aanbod is divers en u kunt altijd rekenen op betaalbaar vakmanschap.

Commerciële vertaling
Businessplan vertalen
Marketing vertalen
Webshop vertalen
Website vertalen

Specialistisch vertalen
Boek vertalen
CV vertalen
SEO vertalen
Sollicitatiebrief vertalen
Medische vertaling
Juridisch vertalen
Algemene voorwaarden vertalen
Brief vertalen
Contract vertalen
Officiële documenten vertalen
Technische vertaling
Document / PDF vertalen
Handleiding vertalen
Software vertalen
Menukaart vertalen

Zo houden wij uw vertaling betaalbaar

Deep Learning

Voor een select aantal talen en teksten combineren wij ervaren vertalers met neurale netwerken die miljoenen vertalingen verwerken en dus steeds slimmer worden. Prijzen gaan omlaag, en de kwaliteit gaat omhoog.

Termenlijsten

Voor talloze vakgebieden beschikt ons vertaalbureau over zelf-aangelegde termenlijsten die de onderzoekstijd verkorten en de kwaliteit van uw teksten garanderen door uw voorkeuren softwarematig op te nemen.

Vertaalgeheugens

Onze vertaalgeheugens onthouden welke zinnen al eens zijn vertaald en vullen deze automatisch in. Zo gaat de consistentie omhoog en houden we vertalingen betaalbaar. Want voor herhalingen betaalt u natuurlijk niet.

Bereken uw voordeel


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_connect() in /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-content/plugins/rekenmodule/config.php:15 Stack trace: #0 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-content/plugins/rekenmodule/module.php(1): require_once() #1 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-content/themes/b-en/page.php(126): require('/home/benvert2/...') #2 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/benvert2/...') #3 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/benvert2/...') #4 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/index.php(17): require('/home/benvert2/...') #5 {main} thrown in /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-content/plugins/rekenmodule/config.php on line 15