Brief vertalen

Een brief is een boodschap die al sinds oudsher wordt verzonden en hedendaags nog steeds wordt gebruikt. Wij geloven in de kracht van de brief, zolang de boodschap sterk wordt verwoord voor de ontvanger. Onze briefvertaling zorgt voor hetzelfde effect als de door u geschreven versie.
Laat uw boodschap krachtig overkomen in een andere taal met ons vertaalbureau.

Neem contact op

Hoe vertalen wij een brief?

Elke brief is anders, heeft een ander doel en een andere doelgroep. Tevens is de schrijfstijl in elk land anders en daardoor is een letterlijke vertaling niet in alle gevallen mogelijk. Onze vertalers die gespecialiseerd zijn in het vertalen van brieven, helpen u graag bij de vertaling van zakelijke brieven. Het is tevens mogelijk om bij ons informele brieven te laten vertalen. Wij houden rekening met de ontvanger en schrijfstijl waarin dient te worden geschreven. Ons team is ervaren in het vertalen van verschillende soorten brieven, zoals: sollicitatiebrieven, zakelijke brieven, technische brieven en medische brieven. Deze brieven bevatten terminologieën en jargon dat een specifieke vertalingsaanpak vereist. Tevens verschilt de vorm waarin de brief dient te worden geschreven per land. B& Vertalingen verzorgd de vertaling van brieven van het Nederlands naar het Duits en Engels.

Wanneer u een informele brief heeft, is het ook mogelijk om te kiezen voor onze creatieve vertaling. Bij deze vertalingswijze staat de tone of voice en het behouden van de oorspronkelijke boodschap centraal. Deze aspecten kenmerken het effect van een creatieve tekst. Meer informatie over deze vertalingsvorm kunt u vinden op de creatieve vertaling pagina of in onze eigen blogs. Bij ons kunt u tevens gebruik maken van een spoedvertaling voor uw brief. De brief wordt dan binnen 24 uur opgeleverd, ongeacht het vakgebied waarvoor brief moet worden vertaald. De tarieven verschillen per karakter van de brief, aangezien voor sommige specifieke soorten brieven een specifieke kennis en ervaring benodigd is. Met behulp van onze rekentool kunt u direct het tarief van de vertaling berekenen.
Laat uw brief zorgvuldig vertalen door de specialisten van ons vertaalbureau.

Zoekt u een specifieke briefvertaling?

Naast het vertalen van brieven leveren wij ook andere relevante diensten. Zoekt u een andere vertaling? Ons aanbod is divers en u kunt altijd rekenen op betaalbaar vakmanschap.

Commerciële vertaling
Businessplan vertalen
Marketing vertalen
Webshop vertalen
Website vertalen

Specialistisch vertalen
Boek vertalen
CV vertalen
SEO vertalen
Sollicitatiebrief vertalen
Medische vertaling
Juridisch vertalen
Algemene voorwaarden vertalen
Brief vertalen
Contract vertalen
Officiële documenten vertalen
Technische vertaling
Document / PDF vertalen
Handleiding vertalen
Software vertalen
Menukaart vertalen

Zo houden wij vertalingen betaalbaar

Deep Learning

Voor een select aantal talen en teksten combineren wij ervaren vertalers met neurale netwerken die miljoenen vertalingen verwerken en dus steeds slimmer worden. Prijzen gaan omlaag, en de kwaliteit gaat omhoog.

Termenlijsten

Voor talloze vakgebieden beschikt ons vertaalbureau over zelf-aangelegde termenlijsten die de onderzoekstijd verkorten en de kwaliteit van uw teksten garanderen door uw voorkeuren softwarematig op te nemen.

Vertaalgeheugens

Onze vertaalgeheugens onthouden welke zinnen al eens zijn vertaald en vullen deze automatisch in. Zo gaat de consistentie omhoog en houden we vertalingen betaalbaar. Want voor herhalingen betaalt u natuurlijk niet.

Bereken uw voordeel


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_connect() in /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-content/plugins/rekenmodule/config.php:15 Stack trace: #0 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-content/plugins/rekenmodule/module.php(1): require_once() #1 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-content/themes/b-en/page.php(126): require('/home/benvert2/...') #2 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/benvert2/...') #3 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/benvert2/...') #4 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/index.php(17): require('/home/benvert2/...') #5 {main} thrown in /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-content/plugins/rekenmodule/config.php on line 15