Menukaart vertalen

Het toerisme in Nederland groeit fors en daar heeft vooral de horeca baat bij. Een goede vertaling van uw menukaart is dus cruciaal. Gebruik daarom onze culinaire vertalers om uw buitenlandse gasten welkom te heten.

Neem contact op

Hoe vertalen wij een menukaart?

Thank you for being our guest

Nederland wordt steeds populairder. Het aantal toeristen blijft toenemen, veel mensen die net over de grens wonen komen ons land bezoeken en het aantal internationale studenten dat hier komt studeren blijft tevens stijgen. Daarom is het belangrijk dat het aanbod van uw eetgelegenheid ook leesbaar is voor deze mensen. Wij verzorgen vertalingen van menukaarten van het Nederlands naar Engels en Duits.

Een menukaart vertaling wordt uitgevoerd door vertalers met gastronomische kennis die beschikken over jarenlange ervaring in het vertalen van menukaarten voor verschillende eetgelegenheden. Dankzij deze ervaring zijn onze experts bekend met verschillende wijnsoorten en bereidingswijzes. Hierdoor worden de teksten op de menukaarten nooit letterlijk vertaald, maar wordt er tevens gekeken naar de context. Unieke streekgerechten worden waar nodig opgehelderd of blijven onvertaald.

menukaart vertalen

Uw menukaart perfect vertaald

Naast het vertalen van menukaarten leveren wij ook andere relevante diensten. Zoekt u een andere vertaling? Ons aanbod is divers en u kunt altijd rekenen op eerlijk vakmanschap.

Zo vertalen wij uw menukaart

Ervaren vertalers

Onze vertalers zijn echte experts en beheersen inmiddels de kneepjes van het vak. Deze jarenlange ervaring resulteert in efficiënte, best-practice vertaalprocessen waar u als klant van profiteert.

Termenlijsten

Voor menukaarten beschikt ons vertaalbureau over zelf-aangelegde termenlijsten die de onderzoekstijd verkorten en de kwaliteit van uw menukaart garanderen door de gerechten op de kaart altijd consistent correct te benoemen.

Vertaalgeheugens

Onze vertaalgeheugens onthouden welke zinnen al eens zijn vertaald en vullen deze automatisch in. Zo gaat de consistentie omhoog en houden we vertalingen betaalbaar. Want voor herhalingen betaalt u natuurlijk niet.

Bereken uw voordeel

Naar:

Uw prijsindicatie

Levertijd: ca 2 werkdagen
Prijs per woord: € 0.16
Totaalprijs: € 50,00

Prijzen zijn exclusief BTW. De berekening is indicatief.

Bedankt voor het verzenden van een offerte aanvraag. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

U kunt eventueel ook nog een extra offerte aanvragen.

Wij helpen u graag

Heeft u een vraag? U kunt ons bereiken op info@b-envertalingen.nl

Ontwerp: Sterk | Realisatie: Websiteaanbieder

Copyright 2021

Top