Menukaart laten vertalen

Het toerisme in Nederland groeit fors en daar heeft vooral de horeca baat bij. Een goede vertaling van uw menukaart is dus cruciaal. Gebruik daarom onze culinaire vertalers om uw buitenlandse gasten welkom te heten.

Neem contact op

Hoe laat u een menukaart vertalen?

Thank you for being our guest

Het laten vertalen van uw menukaart is een goede investering. Nederland wordt steeds populairder. Het aantal toeristen blijft toenemen en het aantal internationale studenten dat hier komt studeren blijft tevens stijgen. Daarom is het belangrijk dat het aanbod van uw eetgelegenheid in vreemde talen beschikbaar is. Een menukaart kunt u laten vertalen naar bijvoorbeeld het Engels, Duits of Frans.

Het vertalen van uw menukaart wordt uitgevoerd door vertalers met gastronomische kennis die beschikken over jarenlange ervaring in het vertalen van menukaarten voor verschillende eetgelegenheden. Dankzij deze ervaring zijn onze experts bekend met verschillende wijnsoorten en bereidingswijzen. Hierdoor worden de teksten op de menukaarten nooit letterlijk vertaald, maar wordt er tevens gekeken naar de context. Unieke streekgerechten worden waar nodig opgehelderd of blijven onvertaald.

Belangrijk is dus ook dat het vertalen van een menukaart nauwkeurig blijft. Een gast zal vreemd opkijken als er toch ineens een ander gerecht op zijn of haar bord ligt. Probeer dit dus niet zelf te doen, hoe verleidelijk het ook is. Laat het vertalen van uw menukaart over aan een betrouwbare, ervaren vertaler.

menukaart vertalen

Uw menukaart perfect vertaald

Naast het vertalen van menukaarten leveren wij ook andere relevante diensten. Zoekt u een andere vertaling? Ons aanbod is divers en u kunt altijd rekenen op eerlijk vakmanschap.

Zo vertalen wij uw menukaart

Goede samenwerking

Wij zijn sterk in projectmanagement en werken met integratiepartners. Voor grotere lokalisatieprojecten naar een andere taal bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Beëdigde vertalers

Onze vertalers zijn beëdigd door de rechtbank en voldoen dus aan de hoogste kwaliteitseisen. Zo weet u zeker dat uw vertaling in goede handen is.

Termenlijsten

Voor menukaarten beschikt ons vertaalbureau over zelf-aangelegde termenlijsten die de onderzoekstijd verkorten en de kwaliteit van uw menukaart garanderen door de gerechten op de kaart altijd consistent correct te benoemen.

Bereken uw voordeel

Naar:

Uw prijsindicatie

Levertijd: ca 2 werkdagen
Prijs per woord: € 0.16
Totaalprijs: € 50,00

Prijzen zijn exclusief BTW. De berekening is indicatief.

Bedankt voor het verzenden van een offerte aanvraag. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

U kunt eventueel ook nog een extra offerte aanvragen.

Wij helpen u graag

Heeft u een vraag? U kunt ons bereiken op info@b-envertalingen.nl

Ontwerp: Sterk | Realisatie: Websiteaanbieder

Copyright 2021

Top