Medische vertaling

Uw gezondheid is uw grootste goed. Een goede medische vertaling is daarom ontzettend belangrijk om nauwkeurig medische informatie te leveren. Ons vertaalbureau gebruikt hiervoor expliciet ervaren medische vertalers.

Neem contact op

Hoe verzorgen wij een medische vertaling?

B& Vertalingen is tevens een medisch vertaalbureau. Wij beschikken over vertalers die gespecialiseerd zijn in het vertalen van medische teksten en hebben een netwerk van medische professionals. Medisch taalgebruik is van een heel ander kaliber dan reguliere teksten en vereist specialistische kennis van de medische vaktermen.

Privacy staat op de eerste plaats en wij gaan daarom secuur om met de vertaling van medische documenten. Voorbeelden van medische documenten zijn: productbeschrijvingen, bijsluiters van medicijnen, voorlichtingsinformatie, wetenschappelijke medische artikelen, medische dossiers, medische protocollen, medische rapporten en patiënt-informatie. Wanneer deze artikelen worden vertaald moet de tekst zo worden aangepast dat de context niet wordt veranderd, anders kunnen er hele andere medische handelingen verricht worden dan er daadwerkelijk staan voorgeschreven.

Het vertalen van teksten met medische termen naar het Engels en Duits is niet de enige mogelijkheid. Wij vertalen ook de medische documenten voor andere doelgroepen, zoals de gebruikers. Onze medische vertalers herschrijven dan nauwkeurig de tekst naar een meer toegankelijkere versie, maar wel met dezelfde interpretatie. Wanneer er een medische vertaling moet worden uitgevoerd voor een patiënt kunt u bij ons terecht voor vertalingen vanuit en naar het Nederlands, Engels en Duits. Medisch vertalen is een vak apart, klop daarom altijd aan bij ons vertaalbureau.

Wij hebben o.a. medische vertalingen uitgevoerd voor de volgende instanties.

Medische teksten laten vertalen

Naast het vertalen van medische teksten leveren wij ook andere relevante diensten. Zoekt u een andere vertaling? Ons aanbod is divers en u kunt altijd rekenen op eerlijk vakmanschap.

Uw medische vertaling kan rekenen op

Ervaren vertalers

Onze vertalers zijn echte experts en beheersen inmiddels de kneepjes van het vak. Deze jarenlange ervaring resulteert in efficiënte, best-practice vertaalprocessen waar u als klant van profiteert.

Termenlijsten

Voor talloze vakgebieden beschikt ons vertaalbureau over zelf-aangelegde termenlijsten die de onderzoekstijd verkorten en de kwaliteit van uw teksten garanderen door uw voorkeuren softwarematig op te nemen.

Vertaalgeheugens

Onze vertaalgeheugens onthouden welke zinnen al eens zijn vertaald en vullen deze automatisch in. Zo gaat de consistentie omhoog en houden we vertalingen betaalbaar. Want voor herhalingen betaalt u natuurlijk niet.

Bereken uw voordeel

Naar:

Uw prijsindicatie

Levertijd: ca 2 werkdagen
Prijs per woord: € 0.16
Totaalprijs: € 50,00

Prijzen zijn exclusief BTW. De berekening is indicatief.

Bedankt voor het verzenden van een offerte aanvraag. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

U kunt eventueel ook nog een extra offerte aanvragen.

Wij helpen u graag

Heeft u een vraag? U kunt ons bereiken op info@b-envertalingen.nl

Ontwerp: Sterk | Realisatie: Websiteaanbieder

Copyright 2021

Top