Medische vertaling

Uw gezondheid is uw grootste goed. Een goede medische vertaling is daarom ontzettend belangrijk om nauwkeurig medische informatie te leveren. Ons vertaalbureau gebruikt hiervoor expliciet ervaren medische vertalers.

Neem contact op

Hoe verzorgen wij een medische vertaling?

B& Vertalingen accepteert onder voorbehoud ook medische vertalingen. Wij schakelen vertalers in die gespecialiseerd zijn in het vertalen van medische teksten en hebben een netwerk van medische professionals. Medisch taalgebruik is van een heel ander kaliber dan reguliere teksten en vereist specialistische kennis van de medische vaktermen. Wij letten er streng op dat de juiste vertaler deze opdrachten uitvoert en bij twijfel nemen wij de opdracht niet aan.

Privacy staat bovenaan bij een medische vertaling en wij gaan daarom secuur om met de vertaling van medische documenten. Voorbeelden van medische documenten zijn: productbeschrijvingen, bijsluiters van medicijnen, voorlichtingsinformatie, wetenschappelijke medische artikelen, medische dossiers, medische protocollen, medische rapporten en patiënt-informatie. Wanneer deze artikelen worden vertaald moet de tekst zo worden aangepast dat de context niet wordt veranderd, anders kunnen er hele andere medische handelingen verricht worden dan er daadwerkelijk staan voorgeschreven.

Het vertalen van teksten met medische termen naar het Engels en Duits is niet de enige mogelijkheid. Wij vertalen ook de medische documenten voor andere doelgroepen, zoals de gebruikers. Onze medische vertalers herschrijven dan nauwkeurig de tekst naar een meer toegankelijkere versie, maar wel met dezelfde interpretatie. Wanneer er een medische vertaling moet worden uitgevoerd voor een patiënt kunt u bij ons terecht voor vertalingen vanuit bijvoorbeeld het Duits en Engels.

Wij hebben o.a. medische vertalingen uitgevoerd voor de volgende instanties.

Medische teksten laten vertalen

Naast het vertalen van medische teksten leveren wij ook andere relevante diensten. Zoekt u een andere vertaling? Ons aanbod is divers en u kunt altijd rekenen op eerlijk vakmanschap.

Uw medische vertaling kan rekenen op

Goede samenwerking

Wij zijn sterk in projectmanagement en werken met integratiepartners. Voor grotere lokalisatieprojecten naar een andere taal bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Beëdigde vertalers

Onze vertalers zijn beëdigd door de rechtbank en voldoen dus aan de hoogste kwaliteitseisen. Zo weet u zeker dat uw vertaling in goede handen is.

Het beste gereedschap

Voor talloze vakgebieden beschikt ons vertaalbureau over uitgebreide termenlijsten, vertaalgeheugens en andere best-practice vertaalprocessen.

Bereken uw voordeel

Naar:

Uw prijsindicatie

Levertijd: ca 2 werkdagen
Prijs per woord: € 0.16
Totaalprijs: € 50,00

Prijzen zijn exclusief BTW. De berekening is indicatief.

Bedankt voor het verzenden van een offerte aanvraag. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

U kunt eventueel ook nog een extra offerte aanvragen.

Wij helpen u graag

Heeft u een vraag? U kunt ons bereiken op info@b-envertalingen.nl

Ontwerp: Sterk | Realisatie: Websiteaanbieder

Copyright 2021

Top