Creatief vertalen

Boeken, slogans, en vooral blogs. Er is altijd ontzettend goed over nagedacht, hoe kort de tekst ook is. Elke zin, elk woord moet raak zijn. Iets teweeg brengen.

Uw creatieve teksten laat u dus over aan ons vertaalbureau.

Neem contact op

Hoe verzorgen wij een creatieve vertaling?

Een creatieve tekst is de vrucht van hard werken. En dat is bij een vertaling niet anders. Een artikel met een anekdote over André Hazes zal prima werken in het Nederlands, maar zal het in het Engels of Duits anders moeten om hetzelfde effect te behouden.

Samen met u wordt gekeken of de vertaler recht heeft gedaan aan uw oorspronkelijke boodschap of tone of voice. Het is een vak apart, en wij zijn er trots op dat we dit goed kunnen.

B& Vertalingen heeft in de afgelopen paar jaar al ontzettend veel blogs, boeken, en andere creatieve vertalingen verricht en doet dit nog steeds regelmatig voor een aantal vaste klanten. Voorbeelden hiervan kunt u vinden in onze eigen blogs.

Laat ons vertaalbureau Engels en Duits dus uw partner zijn bij uw creatieve teksten.

Onze creatieve vertalingen worden uitgevoerd door specialisten die veel ervaring hebben met het vertalen van verschillende creatieve projecten. De opdrachten die wij in de loop der jaren hebben uitgevoerd in dit vakgebied zijn onder andere: gedichten vertalen, blogs vertalen en quotes vertalen. Tevens hebben onze specialisten ervaring met de vertaling van muziek, liedjes en scripts. B& Vertalingen heeft in de afgelopen paar jaar al ontzettend veel blogs en andere creatieve teksten vertaald en doet dit nog steeds regelmatig voor een aantal vaste klanten. Voorbeelden hiervan kunt u vinden in onze eigen blogs. Bent u benieuwd naar andere voorbeelden? Neem dan contact met ons op en dan kunnen wij onze passie met u delen.

Laat ons vertaalbureau dus uw partner zijn bij uw creatieve teksten.

Creatief vertalen is erg divers

Naast het vertalen van creatieve teksten leveren wij ook andere relevante diensten. Zoekt u een andere vertaling? Ons aanbod is divers en u kunt altijd rekenen op eerlijk vakmanschap.

Uw creatieve tekst kan rekenen op

Goede samenwerking

Wij zijn sterk in projectmanagement en werken met integratiepartners. Voor grotere lokalisatieprojecten naar een andere taal bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Beëdigde vertalers

Onze vertalers Engels zijn beëdigd door de rechtbank en voldoen dus aan de hoogste kwaliteitseisen. Zo weet u zeker dat uw creatieve vertaling in goede handen is.

Het beste gereedschap

Voor talloze vakgebieden beschikt ons vertaalbureau over uitgebreide termenlijsten, vertaalgeheugens en andere best-practice vertaalprocessen.

Bereken uw voordeel

Naar:

Uw prijsindicatie

Levertijd: ca 2 werkdagen
Prijs per woord: € 0.16
Totaalprijs: € 50,00

Prijzen zijn exclusief BTW. De berekening is indicatief.

Bedankt voor het verzenden van een offerte aanvraag. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

U kunt eventueel ook nog een extra offerte aanvragen.

Wij helpen u graag

Heeft u een vraag? U kunt ons bereiken op info@b-envertalingen.nl

Ontwerp: Sterk | Realisatie: Websiteaanbieder

Copyright 2021

Top