App vertalen

De wereld draait op software en apps. Een correcte vertaling door ervaren vertalers is daarom een must.
Ons vertaalbureau maakt uw software en apps toegankelijk voor de hele wereld.

Neem contact op

Hoe vertalen wij apps?

Onze specialisten beschikken over een uitstekende kennis van techniek en softwaresystemen. Wij begrijpen de urgentie en valkuilen van het vertalen van apps en software systemen naar andere talen. Of het nu gaat om .JSON bestanden of een reeks stringteksten die een vertaling nodig hebben naar het Engels of Duits, wij geven uw software of app graag dat stukje internationalisatie. Ook belangrijk, door onze kennis van software weten wij tevens wat niét vertaald hoeft te worden. De ruwe code zelf blijft ongewijzigd.

Bij ons vertaalbureau snappen we dat een software of app vertaling een langdurig proces kan zijn. Er kunnen immers veel updates in de planning staan die ook vertaling behoeven. In onze interne projectomgeving maken wij daarom gebruik van termenlijsten, stijlgidsen en vertaalgeheugens om de consistentie van de vertalingen te waarborgen en de doorlooptijd te verkorten. Vergis u niet, een wereldwijd bereik met een app of andere stukjes computercode is voor veel bedrijven een grote kans om de doelgroep te vergroten. Bij B& Vertalingen zijn wij dus graag uw specialist in Engels, Duits en Nederlandse voor vertalingen van uw nieuwe app.

software vertalen

Nauwkeurige software-vertalingen

Naast het vertalen van apps leveren wij ook andere relevante diensten. Zoekt u een andere vertaling? Ons aanbod is divers en u kunt altijd rekenen op eerlijk vakmanschap.

Zo vertalen wij uw software

Goede samenwerking

Wij zijn sterk in projectmanagement en werken met integratiepartners. Voor grotere lokalisatieprojecten van uw software bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Beëdigde vertalers

Onze gespecialiseerde vertalers zijn beëdigd door de rechtbank en voldoen dus aan de hoogste kwaliteitseisen. Zo weet u zeker dat uw vertaling in goede handen is.

Het beste gereedschap

Voor het vertalen van apps en software beschikken wij over uitgebreide termenlijsten, vertaalgeheugens en andere best-practice vertaalprocessen.

Bereken uw voordeel

Naar:

Uw prijsindicatie

Levertijd: ca 2 werkdagen
Prijs per woord: € 0.16
Totaalprijs: € 50,00

Prijzen zijn exclusief BTW. De berekening is indicatief.

Bedankt voor het verzenden van een offerte aanvraag. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

U kunt eventueel ook nog een extra offerte aanvragen.

Wij helpen u graag

Heeft u een vraag? U kunt ons bereiken op info@b-envertalingen.nl

Ontwerp: Sterk | Realisatie: Websiteaanbieder

Copyright 2021

Top