Medische vertaling

Uw gezondheid is uw grootste goed. Een goede medische vertaling is daarom ontzettend belangrijk om nauwkeurig medische informatie te leveren. Ons vertaalbureau gebruikt hiervoor expliciet ervaren medische vertalers.

Neem contact op

Hoe verzorgen wij een medische vertaling?

B& Vertalingen is tevens een medisch vertaalbureau. Wij beschikken over vertalers die gespecialiseerd zijn in het vertalen van medische teksten en hebben een netwerk van medische professionals. Medisch taalgebruik is van een heel ander kaliber is dan een vreemde taal. Daarom hebben wij een team van specialisten met kennis over de medische vaktermen, zodat de medische tekst op een correcte wijze wordt vertaald.

Privacy staat op de eerste plaats en wij gaan daarom secuur om met de vertaling van medische documenten. Voorbeelden van medische documenten zijn: productbeschrijvingen, bijsluiters van medicijnen, voorlichtingsinformatie, wetenschappelijke medische artikelen, medische dossiers, medische protocollen, medische rapporten en patiënt-informatie. Wanneer deze artikelen worden vertaald moet de tekst zo worden aangepast dat de context niet wordt veranderd, anders kunnen er hele andere medische handelingen verricht worden dan er daadwerkelijk staan voorgeschreven.

Het vertalen van teksten met medische termen naar het Engels en Duits is niet de enige mogelijkheid. Wij vertalen ook de medische documenten voor andere doelgroepen, zoals de gebruikers. Onze medische vertalers herschrijven dan nauwkeurig de tekst naar een meer toegankelijkere versie, maar wel met dezelfde interpretatie. Wanneer er een medische vertaling moet worden uitgevoerd voor een patiënt kunt u bij ons terecht voor vertalingen vanuit en naar het Nederlands, Engels en Duits. Medisch vertalen is een vak apart, klop daarom altijd aan bij ons vertaalbureau.

Wij hebben o.a. medische vertalingen uitgevoerd voor de volgende instanties.

Medische teksten laten vertalen

Naast het vertalen van medische teksten leveren wij ook andere relevante diensten. Zoekt u een andere vertaling? Ons aanbod is divers en u kunt altijd rekenen op betaalbaar vakmanschap.

Commerciële vertaling
Businessplan vertalen
Marketing vertalen
Webshop vertalen
Website vertalen

Specialistisch vertalen
Boek vertalen
CV vertalen
SEO vertalen
Sollicitatiebrief vertalen
Medische vertaling
Juridisch vertalen
Algemene voorwaarden vertalen
Brief vertalen
Contract vertalen
Officiële documenten vertalen
Technische vertaling
Document / PDF vertalen
Handleiding vertalen
Software vertalen
Menukaart vertalen

Zo houden wij vertalingen betaalbaar

Deep Learning

Voor een select aantal talen en teksten combineren wij ervaren vertalers met neurale netwerken die miljoenen vertalingen verwerken en dus steeds slimmer worden. Prijzen gaan omlaag, en de kwaliteit gaat omhoog.

Termenlijsten

Voor talloze vakgebieden beschikt ons vertaalbureau over zelf-aangelegde termenlijsten die de onderzoekstijd verkorten en de kwaliteit van uw teksten garanderen door uw voorkeuren softwarematig op te nemen.

Vertaalgeheugens

Onze vertaalgeheugens onthouden welke zinnen al eens zijn vertaald en vullen deze automatisch in. Zo gaat de consistentie omhoog en houden we vertalingen betaalbaar. Want voor herhalingen betaalt u natuurlijk niet.

Bereken uw voordeel


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_connect() in /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-content/plugins/rekenmodule/config.php:15 Stack trace: #0 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-content/plugins/rekenmodule/module.php(1): require_once() #1 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-content/themes/b-en/page.php(126): require('/home/benvert2/...') #2 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/benvert2/...') #3 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/benvert2/...') #4 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/index.php(17): require('/home/benvert2/...') #5 {main} thrown in /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-content/plugins/rekenmodule/config.php on line 15