Creatief vertalen

Boeken, slogans, en vooral blogs. Er is altijd ontzettend goed over nagedacht, hoe kort de tekst ook is. Bijna elke zin of elk woord moet raak zijn. Iets teweeg brengen.

Uw creatieve teksten laat u dus over aan ons vertaalbureau.

Neem contact op

Hoe verzorgen wij een creatieve vertaling?

Een creatieve tekst is de vrucht van hard werken. En dat is bij een vertaling niet anders. Een artikel met een anekdote over André Hazes zal prima werken in het Nederlands, maar zal het in het Engels of Duits anders moeten om hetzelfde effect te behouden.

Samen met u wordt gekeken of de vertaler recht heeft gedaan aan uw oorspronkelijke boodschap of tone of voice. Het is een vak apart, en wij zijn er trots op dat we dit goed kunnen.

B& Vertalingen heeft in de afgelopen paar jaar al ontzettend veel blogs, boeken, en andere creatieve vertalingen verricht en doet dit nog steeds regelmatig voor een aantal vaste klanten. Voorbeelden hiervan kunt u vinden in onze eigen blogs.

Laat ons vertaalbureau Engels en Duits dus uw partner zijn bij uw creatieve teksten.

Onze creatieve vertalingen worden uitgevoerd door specialisten die veel ervaring hebben met het vertalen van verschillende creatieve projecten. De opdrachten die wij in de loop der jaren hebben uitgevoerd in dit vakgebied zijn onder andere: gedichten vertalen, blogs vertalen en quotes vertalen. Tevens hebben onze specialisten ervaring met de vertaling van muziek, liedjes en scripts. B& Vertalingen heeft in de afgelopen paar jaar al ontzettend veel blogs en andere creatieve teksten vertaald en doet dit nog steeds regelmatig voor een aantal vaste klanten. Voorbeelden hiervan kunt u vinden in onze eigen blogs. Bent u benieuwd naar andere voorbeelden? Neem dan contact met ons op en dan kunnen wij onze passie met u delen.

Laat ons vertaalbureau dus uw partner zijn bij uw creatieve teksten.

Creatief vertalen is erg divers

Naast het vertalen van creatieve teksten leveren wij ook andere relevante diensten. Zoekt u een andere vertaling? Ons aanbod is divers en u kunt altijd rekenen op betaalbaar vakmanschap.

Commerciële vertaling
Businessplan vertalen
Marketing vertalen
Webshop vertalen
Website vertalen

Specialistisch vertalen
Boek vertalen
CV vertalen
SEO vertalen
Sollicitatiebrief vertalen
Medische vertaling
Juridisch vertalen
Algemene voorwaarden vertalen
Brief vertalen
Contract vertalen
Officiële documenten vertalen
Technische vertaling
Document / PDF vertalen
Handleiding vertalen
Software vertalen
Menukaart vertalen

Zo houden wij uw vertaling betaalbaar

Deep Learning

Voor een select aantal talen en teksten combineren wij ervaren vertalers met neurale netwerken die miljoenen vertalingen verwerken en dus steeds slimmer worden. Prijzen gaan omlaag, en de kwaliteit gaat omhoog.

Termenlijsten

Voor talloze vakgebieden beschikt ons vertaalbureau over zelf-aangelegde termenlijsten die de onderzoekstijd verkorten en de kwaliteit van uw teksten garanderen door uw voorkeuren softwarematig op te nemen.

Vertaalgeheugens

Onze vertaalgeheugens onthouden welke zinnen al eens zijn vertaald en vullen deze automatisch in. Zo gaat de consistentie omhoog en houden we vertalingen betaalbaar. Want voor herhalingen betaalt u natuurlijk niet.

Bereken uw voordeel


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_connect() in /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-content/plugins/rekenmodule/config.php:15 Stack trace: #0 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-content/plugins/rekenmodule/module.php(1): require_once() #1 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-content/themes/b-en/page.php(126): require('/home/benvert2/...') #2 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/benvert2/...') #3 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/benvert2/...') #4 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/index.php(17): require('/home/benvert2/...') #5 {main} thrown in /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-content/plugins/rekenmodule/config.php on line 15