Contract vertalen

Een contract of overeenkomst vertalen is een enorm nauwkeurig en specialistisch proces. Een contractvertaling is een wederzijdse overeenkomst voor een bepaalde of onbepaalde periode dat naar tevredenheid van alle partijen moet worden opgesteld.

Neem contact op

Hoe verzorgen wij een contract vertaling?

Er zijn geen taaleisen wat betreft een contract vertaling en ook in jip- en-janneketaal blijft een contract geldig, maar de ervaring leert dat goede contracten sluitend zijn en dus worden opgesteld door juridische specialisten met al het juridisch taalgebruik van dien. B& Vertalingen beschikt over een team van juridisch vertalers met kennis van zaken. Contracten bestaan in verschillende vormen. Voorbeelden zijn een koopcontract, verkoopcontract, arbeidscontract, huurcontract en aanbestedingscontract. Ondanks dat er sprake is van vormvrijheid, zijn er wel overeenkomsten tussen contracten te herkennen die als vanzelfsprekend worden beschouwd bij het realiseren van een contract. Deze overeenkomsten gelden niet alleen voor Nederlandse contracten, maar zijn tevens internationale richtlijnen.

Wanneer u een contract wilt laten vertalen stelt B& Vertalingen het contract op volgens de internationale richtlijnen. Met het implementeren van deze richtlijnen, voldoet het contract aan de nationale norm. Tevens worden vaktermen en begrippen vertaald naar de algemene terminologie van de gewenste taal.

Onze vertaalexperts zijn ervaren in het vertalen van Nederlandse contracten naar bijvoorbeeld Duits en Engels vakjargon. Tijdens het vertalingsproces wordt de kwaliteit gewaarborgd en wordt ervoor gezorgd dat het contact inhoudelijk exact overeenkomt met de ingezonden versie. Bij onduidelijkheden wordt er uiteraard teruggekoppeld naar de opdrachtgever, zodat er geen foutieve of onduidelijke informatie wordt verwerkt in het contract.

Vaak wordt er ook een extra clausule toegevoegd aan de vertaling waarin bepaald wordt dat bij geschillen de brontekst leidend is.

 

Vertaal uw contract naar een andere taal

Naast het vertalen van contracten leveren wij ook andere relevante diensten. Zoekt u een andere vertaling? Ons aanbod is divers en u kunt altijd rekenen op betaalbaar vakmanschap.Zoekt u een andere vertaling? Ons aanbod is divers en u kunt altijd rekenen op betaalbaar vakmanschap.

Commerciële vertaling
Businessplan vertalen
Marketing vertalen
Webshop vertalen
Website vertalen

Specialistisch vertalen
Boek vertalen
CV vertalen
SEO vertalen
Sollicitatiebrief vertalen
Medische vertaling
Juridisch vertalen
Algemene voorwaarden vertalen
Brief vertalen
Contract vertalen
Officiële documenten vertalen
Technische vertaling
Document / PDF vertalen
Handleiding vertalen
Software vertalen
Menukaart vertalen

Zo houden wij vertalingen betaalbaar

Deep Learning

Voor een select aantal talen en teksten combineren wij ervaren vertalers met neurale netwerken die miljoenen vertalingen verwerken en dus steeds slimmer worden. Prijzen gaan omlaag, en de kwaliteit gaat omhoog.

Termenlijsten

Voor contractuele teksten beschikt ons vertaalbureau over zelf-aangelegde termenlijsten die de onderzoekstijd verkorten en de kwaliteit van uw teksten garanderen door juridisch jargon softwarematig op te nemen.

Vertaalgeheugens

Onze vertaalgeheugens onthouden welke contractbepalingen al eens zijn vertaald en vullen deze in. Zo gaat de consistentie omhoog en houden we vertalingen betaalbaar. Want voor herhalingen betaalt u natuurlijk niet.

Bereken uw voordeel


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_connect() in /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-content/plugins/rekenmodule/config.php:15 Stack trace: #0 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-content/plugins/rekenmodule/module.php(1): require_once() #1 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-content/themes/b-en/page.php(126): require('/home/benvert2/...') #2 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/benvert2/...') #3 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/benvert2/...') #4 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/index.php(17): require('/home/benvert2/...') #5 {main} thrown in /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-content/plugins/rekenmodule/config.php on line 15