Software vertalen

De wereld draait op software en apps. Een correcte vertaling door ervaren vertalers is daarom een must.
Ons vertaalbureau Engels en Duits maakt uw software en apps toegankelijk voor de hele wereld.

Neem contact op

Hoe vertalen wij apps?

Onze specialisten beschikken over een uitstekende kennis van techniek en softwaresystemen. Wij begrijpen de urgentie en valkuilen van het vertalen van software systemen naar andere talen. Of het nu gaat om .JSON bestanden of een reeks stringteksten die een vertaling nodig hebben naar het Engels of Duits, wij geven uw software of app graag dat stukje internationalisatie. Ook belangrijk, door onze kennis van software weten wij tevens wat niét vertaald hoeft te worden. De ruwe code zelf blijft ongewijzigd.

Bij ons vertaalbureau snappen we dat een software of app vertaling een langdurig proces kan zijn. Er kunnen immers veel updates in de planning staan die ook vertaling behoeven. In onze interne projectomgeving maken wij daarom gebruik van termenlijsten, stijlgidsen en vertaalgeheugens om de consistentie van de vertalingen te waarborgen en de doorlooptijd te verkorten. Vergis u niet, een wereldwijd bereik met een app of andere stukjes computercode is voor veel bedrijven een grote kans om de doelgroep te vergroten. Bij B& Vertalingen zijn wij dus graag uw specialist in Engels, Duits en Nederlandse voor vertalingen van uw nieuwe app.

software vertalen

Nauwkeurige software-vertalingen

Naast het vertalen van apps leveren wij ook andere relevante diensten. Zoekt u een andere vertaling? Ons aanbod is divers en u kunt altijd rekenen op betaalbaar vakmanschap.

Commerciële vertaling
Businessplan vertalen
Marketing vertalen
Webshop vertalen
Website vertalen

Specialistisch vertalen
Boek vertalen
CV vertalen
SEO vertalen
Sollicitatiebrief vertalen
Medische vertaling
Juridisch vertalen
Algemene voorwaarden vertalen
Brief vertalen
Contract vertalen
Officiële documenten vertalen
Technische vertaling
Document / PDF vertalen
Handleiding vertalen
Software vertalen
Menukaart vertalen

Zo houden wij uw vertaling betaalbaar

Deep Learning

Voor zeer grote volumes combineren wij ervaren vertalers met nieuwe, neurale netwerken die miljarden vertalingen verwerken en steeds slimmer worden. Prijzen kunnen met gemiddeld 40% omlaag, en de kwaliteit is verbluffend.

Termenlijsten

Voor talloze vakgebieden beschikt ons vertaalbureau over zelf-aangelegde termenlijsten die de onderzoekstijd verkorten en de kwaliteit van uw teksten garanderen door uw voorkeuren softwarematig op te nemen.

Vertaalgeheugens

Onze vertaalgeheugens onthouden welke zinnen al eens zijn vertaald en vullen deze automatisch in. Zo gaat de consistentie omhoog en houden we vertalingen betaalbaar. Want voor herhalingen betaalt u natuurlijk niet.

Bereken uw voordeel


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_connect() in /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-content/plugins/rekenmodule/config.php:15 Stack trace: #0 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-content/plugins/rekenmodule/module.php(1): require_once() #1 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-content/themes/b-en/page.php(126): require('/home/benvert2/...') #2 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/benvert2/...') #3 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/benvert2/...') #4 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/index.php(17): require('/home/benvert2/...') #5 {main} thrown in /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-content/plugins/rekenmodule/config.php on line 15