Algemene voorwaarden vertalen

Een goede vertaling van algemene voorwaarden zorgt ervoor dat u als ondernemer sterk staat. Zo voorkomt u geschillen en verwarring.
Laat daarom uw algemene voorwaarden vertalen door de algemene voorwaarden vertalers van ons vertaalbureau.

Neem contact op

Hoe vertalen wij algemene voorwaarden?

Wanneer u van plan bent om in het buitenland uw producten aan te bieden, bent u wettelijk verplicht om de algemene voorwaarden in de officiële taal van het land aan te bieden. Op het moment dat u de algemene voorwaarden hebt vertaald naar het desbetreffende land waar u ook actief zal gaan zijn, zijn uw algemene voorwaarden tevens rechtsgeldig in dit land. Bij een vertaling van algemene voorwaarden is het aan te raden een extra clausule opgenomen dat bij geschillen de oorspronkelijke versie leidend is. Ons team bestaat tevens uit juridische vertalers die beschikken over ervaring en specifieke kennis op dit vakgebied. Deze vertalers hebben tijdens hun werk toegang tot specialistische juridische lexicons voor het betreffende taalgebied.

Ons vertaalbureau vertaalt regelmatig juridische teksten voor advocaten, bedrijven en instellingen. Algemene voorwaarden en teksten in het arbeidsrecht zijn het meest populair. Het is mogelijk om uw algemene voorwaarden bij ons te laten vertalen van het Nederlands naar het Engels en Duits.

Steeds meer bedrijven verkopen ook hun producten in het buitenland. Wanneer u van plan bent om in het buitenland uw producten aan te bieden, bent u wettelijk verplicht om de algemene voorwaarden in de officiële taal van het land aan te bieden. Op het moment dat u de algemene voorwaarden hebt vertaald naar het desbetreffende land waar u ook actief zal gaan zijn, zijn uw algemene voorwaarden tevens rechtsgeldig in dit land.

 

Vertaal uw voorwaarden bij ons vertaalbureau

Naast het vertalen van algemene voorwaarden leveren wij ook andere relevante diensten. Zoekt u een andere vertaling? Ons aanbod is divers en u kunt altijd rekenen op betaalbaar vakmanschap.

Commerciële vertaling
Businessplan vertalen
Marketing vertalen
Webshop vertalen
Website vertalen

Specialistisch vertalen
Boek vertalen
CV vertalen
SEO vertalen
Sollicitatiebrief vertalen
Medische vertaling
Juridisch vertalen
Algemene voorwaarden vertalen
Brief vertalen
Contract vertalen
Officiële documenten vertalen
Technische vertaling
Document / PDF vertalen
Handleiding vertalen
Software vertalen
Menukaart vertalen

Zo houden wij vertalingen betaalbaar

Deep Learning

Voor zeer grote volumes combineren wij ervaren vertalers met nieuwe, neurale netwerken die miljarden vertalingen verwerken en steeds slimmer worden. Prijzen kunnen met gemiddeld 40% omlaag, en de kwaliteit is verbluffend.

Termenlijsten

Voor talloze vakgebieden beschikt ons vertaalbureau over zelf-aangelegde termenlijsten die de onderzoekstijd verkorten en de kwaliteit van uw algemene voorwaarden garanderen door termen softwarematig op te nemen.

Vertaalgeheugens

Onze vertaalgeheugens onthouden welke algemene voorwaarden al eens zijn vertaald en vullen deze automatisch in. Zo gaat de consistentie omhoog en houden we vertalingen betaalbaar. Want voor herhalingen betaalt u natuurlijk niet.

Bereken uw voordeel


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_connect() in /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-content/plugins/rekenmodule/config.php:15 Stack trace: #0 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-content/plugins/rekenmodule/module.php(1): require_once() #1 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-content/themes/b-en/page.php(126): require('/home/benvert2/...') #2 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/benvert2/...') #3 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/benvert2/...') #4 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/index.php(17): require('/home/benvert2/...') #5 {main} thrown in /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-content/plugins/rekenmodule/config.php on line 15