Menukaart vertalen

Het toerisme in Nederland groeit fors en daar heeft vooral de horeca baat bij. Een goede vertaling van uw menukaart is dus cruciaal. Gebruik daarom onze culinaire vertalers om uw buitenlandse gasten welkom te heten.

Neem contact op

Hoe vertalen wij een menukaart?

Thank you for being our guest

Nederland wordt steeds populairder. Het aantal toeristen blijft toenemen, veel mensen die net over de grens wonen komen ons land bezoeken en het aantal internationale studenten dat hier komt studeren blijft tevens stijgen. Daarom is het belangrijk dat het aanbod van uw eetgelegenheid ook leesbaar is voor deze mensen. Wij verzorgen vertalingen van menukaarten van het Nederlands naar Engels en Duits.

Een menukaart vertaling wordt uitgevoerd door vertalers met gastronomische kennis die beschikken over jarenlange ervaring in het vertalen van menukaarten voor verschillende eetgelegenheden. Dankzij deze ervaring zijn onze experts bekend met verschillende wijnsoorten en bereidingswijzes. Hierdoor worden de teksten op de menukaarten nooit letterlijk vertaald, maar wordt er tevens gekeken naar de context. Unieke streekgerechten worden waar nodig opgehelderd of blijven onvertaald.

menukaart vertalen

Uw menukaart perfect vertaald

Naast het vertalen van menukaarten leveren wij ook andere relevante diensten. Zoekt u een andere vertaling? Ons aanbod is divers en u kunt altijd rekenen op betaalbaar vakmanschap.

Commerciële vertaling
Businessplan vertalen
Marketing vertalen
Webshop vertalen
Website vertalen

Specialistisch vertalen
Boek vertalen
CV vertalen
SEO vertalen
Sollicitatiebrief vertalen
Medische vertaling
Juridisch vertalen
Algemene voorwaarden vertalen
Brief vertalen
Contract vertalen
Officiële documenten vertalen
Technische vertaling
Document / PDF vertalen
Handleiding vertalen
Software vertalen
Menukaart vertalen

Zo houden wij uw vertaling betaalbaar

Deep Learning

Voor een select aantal talen en teksten combineren wij ervaren vertalers met neurale netwerken die miljoenen vertalingen verwerken en dus steeds slimmer worden. Prijzen gaan omlaag, en de kwaliteit gaat omhoog.

Termenlijsten

Voor menukaarten beschikt ons vertaalbureau over zelf-aangelegde termenlijsten die de onderzoekstijd verkorten en de kwaliteit van uw menukaart garanderen door de gerechten op de kaart altijd consistent correct te benoemen.

Vertaalgeheugens

Onze vertaalgeheugens onthouden welke zinnen al eens zijn vertaald en vullen deze automatisch in. Zo gaat de consistentie omhoog en houden we vertalingen betaalbaar. Want voor herhalingen betaalt u natuurlijk niet.

Bereken uw voordeel


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_connect() in /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-content/plugins/rekenmodule/config.php:15 Stack trace: #0 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-content/plugins/rekenmodule/module.php(1): require_once() #1 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-content/themes/b-en/page.php(126): require('/home/benvert2/...') #2 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/benvert2/...') #3 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/benvert2/...') #4 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/index.php(17): require('/home/benvert2/...') #5 {main} thrown in /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-content/plugins/rekenmodule/config.php on line 15