Marketing vertaling

Marketing vertalingen ziet u overal. En dat gaat verder dan alleen het geschreven woord. In TV-reclames, op de radio, en op internet worden de boodschappen van grote merken aangepast aan de regio. Het doel van de boodschap? Overtuigen. En dat vereist enorm veel expertise en kennis, die wij bij ons vertaalbureau in huis hebben.

Neem contact op

Hoe verzorgen wij een marketing vertaling?

Marketing vertalingen geven de identiteit weer van uw bedrijf en daarom moet alles tiptop in orde zijn. Gezien de diversiteit aan media waar marketingboodschappen op getoond worden zijn wij als vertaalbureau bekend met bijna alle gangbare bestandstypes. Posters en andere ontwerpen kunnen wij desgewenst printklaar opleveren. Per opdracht bekijken we indien nodig ook of bestaande lay-outs in .PDF format intact kunnen blijven. Er is veel mogelijk, en u krijgt altijd het beste advies.

Veel van onze vertalers hebben daarnaast al een achtergrond in marketing of communicatie. Sterker nog, wij bloggen er ook over. Alle principes zijn bij ons bekend. Van een SWOT-analyse en het 7s Model van McKinsey, tot de regel van drie en andere overtuigtips.

Dus heeft u reclameteksten, persberichten, advertenties of andere marketing vertalingen die u wilt laten vertalen naar het Engels of Duits? Kies dan voor de specialisten bij B& Vertalingen.

Marketing vertalingen zijn erg divers

Naast het vertalen van marketinguitingen leveren wij ook andere relevante diensten. Zoekt u een andere vertaling? Ons aanbod is divers en u kunt altijd rekenen op betaalbaar vakmanschap.

Commerciële vertaling
Businessplan vertalen
Marketing vertalen
Webshop vertalen
Website vertalen

Specialistisch vertalen
Boek vertalen
CV vertalen
SEO vertalen
Sollicitatiebrief vertalen
Medische vertaling
Juridisch vertalen
Algemene voorwaarden vertalen
Brief vertalen
Contract vertalen
Officiële documenten vertalen
Technische vertaling
Document / PDF vertalen
Handleiding vertalen
Software vertalen
Menukaart vertalen

Zo houden wij vertalingen betaalbaar

Deep Learning

Voor een select aantal talen en teksten combineren wij ervaren vertalers met neurale netwerken die miljoenen vertalingen verwerken en dus steeds slimmer worden. Prijzen gaan omlaag, en de kwaliteit gaat omhoog.

Termenlijsten

Voor talloze vakgebieden beschikt ons vertaalbureau over zelf-aangelegde termenlijsten die de onderzoekstijd verkorten en de kwaliteit van uw teksten garanderen door uw voorkeuren softwarematig op te nemen.

Vertaalgeheugens

Onze vertaalgeheugens onthouden welke zinnen al eens zijn vertaald en vullen deze automatisch in. Zo gaat de consistentie omhoog en houden we vertalingen betaalbaar. Want voor herhalingen betaalt u natuurlijk niet.

Bereken uw voordeel


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_connect() in /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-content/plugins/rekenmodule/config.php:15 Stack trace: #0 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-content/plugins/rekenmodule/module.php(1): require_once() #1 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-content/themes/b-en/page.php(126): require('/home/benvert2/...') #2 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/benvert2/...') #3 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/benvert2/...') #4 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/index.php(17): require('/home/benvert2/...') #5 {main} thrown in /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-content/plugins/rekenmodule/config.php on line 15