Businessplan vertalen

Een businessplan is waarin uw ideeën en denkwijze staan beschreven en het toekomstplan staat uitgestippeld. Vaak is het hebben van een uitstekend businessplan voor u een vereiste om financiering binnen te halen. Ons vertaalbureau voert een exacte vertaling uit van uw businessplan en verhoogt uw kansen door een uitstekende kennis van marketing, finance en executive summaries.

Neem contact op

Hoe vertalen wij een business plan?

Een businessplan maken kost veel tijd en moeite. De eerste indruk is hierbij belangrijk, omdat het businessplan een belangrijke rol speelt bij de benodigde financiering van uw toekomstige onderneming. Wellicht heeft u een businessplan vertaling nodig om in het buitenland geld op te halen of misschien volstaat het om enkel uw executive summary te laten vertalen. Onze vertalers begrijpen het belang van een businessplan en beschikken over kennis en ervaring in het vertalen van businessplannen.

Bij de vertaling van een businessplan is het niet mogelijk om een letterlijke vertaling door te voeren, aangezien het moet aansluiten bij de cultuur van de doelgroep. Tevens wordt er in een businessplan veelvuldig gebruik gemaakt van vaktermen. Wij beschikken over vertalers met een achtergrond in marketing en finance. Deze vertalers zijn binnen ons team verantwoordelijk voor o.a. commerciële vertalingen, financiële vertalingen en marketing vertalingen en beschikken over kennis van alle marketing principes en modellen.

Wij houden rekening met de branche waarvoor het businessplan zal moeten worden vertaald. Ons team bestaat uit vakkundige vertalers, waarvan iedereen een branchespecialisatie heeft. Op deze wijze waarborgen wij de kwaliteit en zorgen wij tevens voor een correcte inhoudelijke vertaling van het idee dat in het plan verwerkt is. Tevens beschikken wij over juridische vertalers die bekend zijn met het vertalen van het juridische vakjargon. Het is mogelijk om businessplannen te vertalen van het Nederlands naar het Duits en Engels. De specialisten van ons vertaalbureau weten welke schrijfstijl er wordt toegepast in de talen waarin wij businessplannen vertalen. Tevens zijn wij bekend met de verschillende vormen van businessplannen per land en hoe deze veelal zijn opgemaakt.

Businessplan vertalen met ons vertaalbureau

Naast het vertalen van ondernemingsplannen en businessplannen leveren wij ook andere relevante diensten. Zoekt u een andere vertaling? Ons aanbod is divers en u kunt altijd rekenen op betaalbaar vakmanschap.

Commerciële vertaling
Businessplan vertalen
Marketing vertalen
Webshop vertalen
Website vertalen

Specialistisch vertalen
Boek vertalen
CV vertalen
SEO vertalen
Sollicitatiebrief vertalen
Medische vertaling
Juridisch vertalen
Algemene voorwaarden vertalen
Brief vertalen
Contract vertalen
Officiële documenten vertalen
Technische vertaling
Document / PDF vertalen
Handleiding vertalen
Software vertalen
Menukaart vertalen

Zo houden wij vertalingen betaalbaar

Deep Learning

Voor een select aantal talen en teksten combineren wij ervaren vertalers met neurale netwerken die miljoenen vertalingen verwerken en dus steeds slimmer worden. Prijzen gaan omlaag, en de kwaliteit gaat omhoog.

Termenlijsten

Voor talloze vakgebieden beschikt ons vertaalbureau over zelf-aangelegde termenlijsten die de onderzoekstijd verkorten en de kwaliteit van uw teksten garanderen door uw voorkeuren softwarematig op te nemen.

Vertaalgeheugens

Onze vertaalgeheugens onthouden welke zinnen al eens zijn vertaald en vullen deze automatisch in. Zo gaat de consistentie omhoog en houden we vertalingen betaalbaar. Want voor herhalingen betaalt u natuurlijk niet.

Bereken uw voordeel


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_connect() in /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-content/plugins/rekenmodule/config.php:15 Stack trace: #0 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-content/plugins/rekenmodule/module.php(1): require_once() #1 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-content/themes/b-en/page.php(126): require('/home/benvert2/...') #2 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/benvert2/...') #3 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/benvert2/...') #4 /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/index.php(17): require('/home/benvert2/...') #5 {main} thrown in /home/benvert2/domains/b-envertalingen.nl/public_html/wp-content/plugins/rekenmodule/config.php on line 15